בקשת עזרה....

רחלי555

New member
בקשת עזרה.... ../images/Emo27.gif

בנות התלבטתי המון אך החלטתי לכתוב לכן ואולי כך להבין קצת יותר... הייתי ביום שישי בת"א עם הזוג אצל הרופא שלנו, האמת שהיה יום מקסים אפילו שרצנו מבית מרקחת לבית מרקחת בכדי להשיג את כל התרופות אך היו גם רגעים יפים, אחרי יום מעייף ישבנו לנו בשיינקין על הרחוב לאכול ארוחת צהריים ולדבר... נורא נהניתי... בקיצור בסוף החודש אנחנו עושים טיפול בחו"ל, הרופא נתן לנו זריקות שאתחיל לקבל "צטרוטייד" ולאחר חיפושים רבים ומכיוון שלא השגנו את כל הזריקות (סה"כ שלוש-אחת כל ארבעה ימים) הרופא החליף לנו את הזריקות ל-"אורגלוטרן" שבהם צריך לקחת זריקה בכל יום, האמת שהאם המיועדת נורא דאגה ועשתה המון בכדי להשיג את הזריקות הראשונות שקיבלנו בכדי שלא אסבול יותר מידי אך ללא הועיל... הבנו שהאורגלוטרן עושה המון תופעות לוואי, היום קיבלתי אומנם את הזריקה הראשונה אך רציתי לקבל ממי מכן שיודעת יותר קצת אינפורמציה... אודה לכן על כל עזרה בפרטים... תודה וחג שמח לכולכן, אנחנו בנינו סוכה ענקית בקיבוץ, קיבלנו 3 חדרים לאורחים שלנו, ומתארחים אצלי כ-35 איש, חלקם כבר הגיעו היום לעזור מחר בבוקר בהכנות... הזוג שלי יהיה בחו"ל על מנת לסיים עם הסידורים האחרונים... אז תחזיקו אצבעות ושיהיה לכן חג שמחחחחחחח רחלי

עָנת

New member
רחלי../images/Emo39.gif

ראשית מחזיקה לך אצבעות להצלחת הטיפול.
. שנית:לגבי האורגלוטרן אין לי מושג מה התופעות לוואי. מצרפת לך קישור של פורום פוריות

טליה321

New member
../images/Emo24.gifחג שמח

רחלי מתוקה היי חזקה האמיני בעצמך תחשבי חיובי ותובילי את גופך להאמין שהפעם זה זה תיתני הרגשה לכולם סביבך כפי שאני עשיתי שאת מאמינה ביכולןת שלך והפעם תתחילי ברגל ימין אני מבטיחה לך שתצליחי אני אחרייך אם תיזדקקי לתמיכה את הפעם אני בטוחה תעשי זאת בגדול ותפתיעי את כולם אז נשיקות ומחזיקה לך אצבעות אןהבת טליה

רחלי555

New member
טליה - תודה על העידוד...

היי טליה ראשית תודה על העידוד וחג שמח אני מקווה שמילותייך הם ....
כרגע עם הזריקות האלו זה ממש לא חגיגה, הם מגרדות וכואבות, נורא רציתי לדעת עוד מבנות שקיבלו את אותן הזריקות, אך לא נורא זה זמני מאוד ואני יודעת שאתגבר... הזוג המדהים שלי בחו"ל
עושה את הסידורים האחרונים להחזרה...ואני ממש מאושרת שסוף סוף זה מגיע ... אז שיהיה לך בהצלחה בהמשך ותסיימי בשלום, לא שכחתי אעבור אליך כשאסע לירושלים, את החג הזה בילו כולם אצלי והיה מדהים ומעייף אוהבתתתתתתתת רחלי

למעלה