בקשת עזרה

בקשת עזרה ../images/Emo140.gif

בעבודה שאני עושה בנושא, שירי עם ביידיש. אני עורך מסדר הצדעה, לאחותנו הבכירה, שירי העם המופלאים בשפת הלדינו. הייתי מבקש, מכל מי שיכול, בקצרה, את את שם השיר ומילות השיר, בעברית. להלן השירים : 'דורמה דורמה' 'אל נמרוד/ אברהם אבינו' 'א לה ננה' 'יא סאליו דה לה מאר' 'פל שרה' 'אן לה מאר' 'אדיו קוורידה' 'לוס ביביליקוס.' 'פונצ'ה פונצ'ה' 'א לה אונה' ' אונה טארדה די וורנו' ' א לה אונה יו נאכי' ' לה וידה דו פור אל ראקווי' ' מונטאניאס אלטאס' 'אדי יו' מקווה שלא שיבשתי את השמות. בתודה מראש. מקווה, שלא הגזמתי.

Sarika

New member
בן אהרון שלום...

אני מצרפת קישור לאתר ובו המילים לשירים שבקשת, עם פרושם לאנגלית ובתוספת הסבר קצר לכל שיר. בהצלחה.

זהו שרי'קה , ../images/Emo3.gif

את האתר הזה אני מכיר ממזמן. כרגע לא פעיל משום מה. סגור לרגל שיפוצים. חשבתי לעשות קיצור דרככם.

Sarika

New member
בן אהרון, לא ברור לי מדוע אינך

מצליח להכנס לאתר, אני הצלחתי להכנס גם ללינקים ףבתוך האתר, לדעתי האתר הזה נותן תשובות לשאלותיך.

בראבו Sריקה ../images/Emo45.gif

בן בן כל האינפורמציה שביקשת נמצאת בלינק שSריקה צרפה. אם תצטרך לעזרה נוספת רק תגיד. Sריקה סנה קה סטאס, אי אנדב סה ספרסיו סניוריקה? בואן דיה הטודוס

angelici

New member
בן מצרפת קישור

לשירים ותירגומם שנעשו פה שירים ותירגומם שירים ודיונים

תודה לכל המתאמצים. ../images/Emo13.gif

אכן מגע הקסם של שרי'קה, החזיר את האתר לתיקנו...
גם הבוקר, עוד לא עבד, רק עכשיו ראיתי. בהזדמנות, ראשונה, אסרוק את הקישורים של הפורום, לבדוק, מה המצב שם. אוסיף לכם שירים,מן האוסף שלי. לבינתיים, מצרף כאן קישור, לאתר מילות שירים ביידיש, וגם תווים [!] תשמרו במועדפים, למקרה הצורך. ראיתי שישנם המתעניינים בשני סוגי השירים. לדינו ויידיש המלים הן באותיות לטיניות, בתצורת עמוד pdf יש צורך בתוכנת "אקרובט" תודה ולהתראות לכם.

"עיניים להם..."

עכשיו ראיתי, שיש גם, תווים ל-5 שירים בלדינו, ברשימה. כדאי לעקוב, מדי פעם, אולי עוד תגדל...

למעלה