טומויו האחת
New member
בקשת עזרה ../images/Emo13.gif
היי כולם! העניין הוא כזה... לא מזמן סיימתי טירונות והתברר לי שבגלל התפקיד שאליו שובצתי למשך השירות שלי ייתכן ואני אצתרך לעבור דירה [הכוונה לא לבסיס סגור]. עכשיו בזמן האחרון אני מתכננת לקנות מחשב חדש, אבל בגלל המשתנה החדש הזה החלטתי שיהיה פרקטי יותר ללכת על מחשב נייד. הבעיה- אני לא יודעת שום דבר על מחשבים ניידים
תוכלו לתת לי אולי המלצות? אני צריכה מחש שיתפקד כמו המחשב הנייח, ורק שיהיה נוח להעביר אותה מעיר לעיר פעם בשבוע, והשימוש הוא בעיקר לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים. חוץ מהבקשה להמלצה יש לי גם כמה שאלות- 1. האם יותר מומלץ לקנות מחשב בחלקים ולהרכיב כמו שמומלץ עם מחשב נייח או שעדיף במקרה הזה לקנות מחשב שלם? [ואם כן אז יש עדיפות לחברה מסוימת?
] 2. מערכת ההפעלה- לפי מה שהבנתי ווינדווס ויסטה דורשת משהו כמו 600 MB RAM ואמרו לי גם שאי אפשר להתקין ווינדווס על מחשב שהיה בו ויסטה- אז איזו מערכת הפעלה עדיף לבקש [ אם בכלל אפשר לבקש מהחנויות?] ואם זה ויסטה, אז על כמה RAM ללכת? תודה רבה מראש
היי כולם! העניין הוא כזה... לא מזמן סיימתי טירונות והתברר לי שבגלל התפקיד שאליו שובצתי למשך השירות שלי ייתכן ואני אצתרך לעבור דירה [הכוונה לא לבסיס סגור]. עכשיו בזמן האחרון אני מתכננת לקנות מחשב חדש, אבל בגלל המשתנה החדש הזה החלטתי שיהיה פרקטי יותר ללכת על מחשב נייד. הבעיה- אני לא יודעת שום דבר על מחשבים ניידים