בקשת עזרה - תיק ע"ר

rediska

New member
בקשת עזרה - תיק ע"ר

אני רוצה לאסוף תיק ע"ר לטיולים לקבוצה של עד 5 איש. אז אני צריך עזרה ב 2 דברים: 1. תוכן התיק(תוסיפו או תשנו דברים) 4 משולש בד 2 תחבושת אישית 5 פד גזה סטרילי 2 תחבושת גזה צר 2 תחבושת גזה רחב 1 גליל פלסטר בד 1 תמיסת פולידין 1 תמיסת סביעור 1 משחה לכוויות איזה??? 10 קיסם עם צמר גפן 1 מספריים 1 פינצטה כפפות גומי 2 תחבושת אלסטית על התיק להיות קל ובעל נפח קטן ככל הניתן 2. איפה ניתן לרכוש את הפריטים לתיק בחיפה?

eli4

New member
תיק ע"ר

1. הייתי ממליץ להוסיף טלר או אלורה (לשפשפות) ופלסטרים רגלים (במיוחד אם יש ילדים) זה טוב פסיכולוגית מה זה תחבושת גזה צר/רחב? 2. בדקת בספר טלפונים תחת ע"ר? תחנת מד"א ובתי מרקחת

rediska

New member
../images/Emo45.gif

אלו-ורה הוספתי עדיין צריך משחה מחטא כלשהי לכוויות דרגה 2. בדקתי במספר מקומות המחירים שם מאוד גבוהים כמו בבתי מרקחת.

amitp

New member
מציע לך

לקחת קצת יותר פדים מאשר 5 (10, 15) - זה מצרך "נזיל". חוץ מזה אני לא זוכר אם ראיתי שם פינצטה ומספריים, וצריך גם פנס כלשהו וסט עירוי (יותר מדי התייבשו לי...). את זאב כבר ניסית?

rediska

New member
פד גזה הוספתי.

לגבי עירוי - אני לא מוסמך להחדרת עירויים- עברתי קורס מגישי עזרה ראשונה בסיסי. מי זה זאב?

ruth s

New member
עצה שלי..

אני אתמול חזרתי מ-3 ימים טיול, והדבר שהיה הכי הכי הכרחי בכל התיק ע"ר שלי היה דווקא משחה נגד שפשפות (לבנים מבינכם) החבר'ה סיימו לי ביומיים 3 שפורפרות.. עוד שני דברים מומלצים זה משחת אלוורה (לכל הנשרפים..), וחומץ בגלל המדוזות (אם אתם מתכננים להיות בים, למרות שכרגע זאת לא ממש העונה שלהן..)

למעלה