בקשת עזרה ראשונה

gracie

New member
בקשת עזרה ראשונה

זה בסדר ככה לפתוח הודעה חדשה על זה? אז ככה, התחלתי קווסט של לעזור לאיזה פיאון עם שיעורי הבית שלו. אני צריכה סליים באבלס, ענפים ועוד משהו של הסליים. את המשהו הזה של הסליים השגתי על ידי הריגה של סליימים, אבל אני לא מוצאת סליים באבלס. זה לא אמור להיות גם אצלם? הרגתי מלא ולא היה אפילו אחד. עכשיו, ענפים אמורים להיות אצל הסטאמפים, אני לא מוצאת אותם. אני זוכרת שהיו בהתחלה אבל לא זוכרת איפה. איך אני מוצאת איפה יש סטאמפים? אני כותבת את זה בחיפוש במפה והוא לא מוצא לי כלום. ומה לגבי סליים באבלס? זה אמור להיות אצל כל הסליימים? תודה מראש!!

Don Nirtin

New member
יש שני סוגים שונים של באבלים../images/Emo267.gif

הראשון הוא הסליים הירוק. השני הוא סליים באבל הכחול שנמצא ממש במפה שליד הסליים הירוק. לגבי הסטאמפים, הם נמצאים בפריון דווקא.

gracie

New member
../images/Emo9.gif

מה זאת אומרת במפה ליד הסליים הירוק? באותו איזור כאילו? מבולבלת...

gracie

New member
אבל אני לא צריכה שני סוגי מפלצות

הייתי צריכה חמישה דרופים רגילים של סליימים שאת זה כבר יש לי. ענפים גם כבר יש לי (הודות לך). לפי מה שהבנתי הסליים באבל הזה זה דרופ של הסליימים אבל נדיר יותר. זה נכון? אני ממשיכה להרוג מלא והם עדיין לא מפילים כאלה...

Don Nirtin

New member
וואי, התקלת אותי../images/Emo267.gif

אבל כן, באבל סליים זה מהסליים הירוק. ומה לעשות, דרופ נדיר!

gracie

New member
ועכשיו נותקתי!

נותקתי והופיעה לי הודעה שנותקתי על ידי משטרת מייפל סטורי בגלל האקינג! ולא עשיתי שום האקינג! מוזר...

Guid

New member
זה בסדר,

למשחק יש את הקטע הזה פעם בכמה זמן, אל תתרגשי מזה

The Geese

New member
דרופ שנופל לעיתים דיי רחוקות

באמת מבאס, אבל אין מה לעשות. פשוט צריך לחרוש שם כמה זמן, תוך כמה דקות יפלו לך.

gracie

New member
עזרו לי!

בא מישהו, צירף אותי לגילדה ונתן לי את הסליימים האלה שהייתי צריכה! יש אנשים נחמדים במייפל!

MomerS

New member
כן נכון

אם את צריכה עזרה במשחק (כסף משימות...) תוסיפי אותי לבאדי לוחצים P ואז מחפשים את השם באדדי השם שלי "AranSoPro" אני אשמח לעזור

MomerS

New member
../images/Emo10.gifאהה חבל

אבל אם תעברי לברה הרבה חברי פורום יהיו מוכנים לעזור לך במשחק

gracie

New member
אבל אז אני צריכה לפתוח דמות חדשה, לא

ולעשות הכל מחדש

MomerS

New member
נכון

אבל בברה יהיו אנשים שיהיו איתך בפארטי ויעשו לך הדרכה במשחקמשהו שיהיה נוח מאוד

צ ל י ל 8

New member
אני מאוד מאוד ממליצה לך על היידן-סטריט

זה אתר שמרכז בתוכו הרבה מידע על משימות, על מפלצות ועל סוגים של דרופים שונים. את תמיד יכולה לחפש שם את הדרופ שאת צריכה (בחיפוש מצד ימין לעלה) ויופיע לך מאיזו מפלצת זה נופל והיכן המפלצת ממוקמת. את המיקום את יכולה למצוא דרך המפה בתוך המייפל אם את עושה "W". היידן סטריט: http://global.hidden-street.net/ אנחנו כאן לכל עזרה

gracie

New member
זה באמת אתר מעולה

וגם השתמשתי בו הרבה. אבל במשימה הזאת קצת יותר הסתבכתי. אין מה לעשות, לפעמים אין על עזרה אנושית

gracie

New member
עוד שאלה:

בניאוטילוס אחת הדמויות הציעה לקחת אותי לאיזה היכל תהילה גילדות. הלכתי איתה ועכשיו אני לא יודעת איך לצאת משם. זה נמצא באורביס. איך אני חוזרת?

gracie

New member
ואני אחזור ככה לניאוטילוס?

או שאצא למפה המקומית?

למעלה