בקשת עזרה נואשת !

sashalola

Well-known member
בקשת עזרה נואשת !

אני קוראת על איתי שגב, רואה אותו בראיון,
איש נואש זועק לעזרה.
הוא אומר: "אני מפחד מההשלכות אבל אין לי מה להפסיד,"
הוא משדר דמות של קבצן בצמתים,
הבראנג'ה רואים ואומרים, בוא נסדר לו משהו, זה לא נעים,
נעשה איזה אייטם, הוא זקוק לזה עכשיו...
אני מכירה אנשים נזקקים,
קשישים, נכים, פגועי נפש, נשים מוכות וילדים בצרות.
הסביבה די אדישה לניזקקותם.
חבר כנסת אחד מבלה בסין אחד יש לו עיסוקים יותר חשובים,
ואז בא איתי שגב,
שופך את הקישקעס שלו בפרהסיה, כמו שהתקשורת אוהבת,
והופ, תוך שבוע חזר לבית, קיבל איזה תכנית עריכה בטלוויזיה וגם פרסומת, כיאה לסלב שהצליח לעשות לעצמו קאם בק, לדחוף את עצמו שוב לתודעת הציבור...
לבריאות וסבבה וכל טוב למזלו של איתי שגב,
מעציב אותי כמה שהרייטינג של הנזקקות האמתית כה נמוך.

sashalola

Well-known member
הכותרת היא רק טריגר שתכנסו לקרוא

shayCn

New member
הוא יחזור לסורו

ראיתי אותו היום ואתמול בראיונות אצל חיים אתגר של לפני ואחרי..מעבר למצב הכלכלי הקשה שהוא נקלע לתוכו, אפשר לשים לב למצב הנפשי שלו, והוא לא במצב נפשי טוב, בלשון המעטה.
ראיתי אותו גם בהישרדות. הוא בנאדם טוב, אבל יש לו אופי ילדותי במיוחד.
הוא צריך את הפסיכולוג שיראה לו את החסרונות שבילדותיות., כי הוא אוהב את הצד הילדותי שבו והבעיה שזה מה שתוקע אותו בחיים.
זה כואב. גדלתי עליו בקומדי סטור. אחד הקומיקאים הכי מפוספסים שהיו פה יחד עם נאור ציון וגיל ססובר, אבל נראה לי שהוא יחזור עוד שנה שנתיים לגור בחוף הים אם הוא לא יעבוד על עצמו, אבל ממש חזק.

יסלח לי אלוהים

אבל איני מרחמת עליו. הוא זכה בהישרדות ושמעתי את הסיפור שלו כבר אז. המסכנים האמיתיים קולם לא נשמע והם בולעים את כבודם ומחטטים בפחי האשפה. יבואו ערלי הלב ויגידו: למה לא דאגו לעצמם בזמן? מאיפה יש למדינה כל כך הרבה כסף? אז נכון, למה לתת לזקן לחיןת בכבוד? איזו תועלת תצמח מזה למדינה? הרבה יותר חשוב לשמור על הקןאליציה, לטפח את מוסדות החרדים, לעודד את הילודה שלהם כי הם כוח קניה ענק לעומת הקשישים שכח הקניה שלהם הוא אפסי. לא משתלם להשקיע בהם בכלל.

SupermanZW

Well-known member
אני לא מרחם על חסרי אחריות

איתי שגב היה מיליונר ובזבז את כל כספו, לכן זבש״ו. אני מרחם רק על מי שלמרות שנהג באחריות נקלע למצב שלא יכול היה להימנע ממנו.

חביף1

New member
מי זה בכלל איתי שגב?

כמו שאני מכיר את הישראלי, הוא לא ממש יחזיק שם מעמד ויחזור להיות אומלל. לא כולם הנגן הרומני הזה, שאח"כ ירק על כולם.

Koori

New member
איתי שגב אמור לישון בסגורה באברבאנל חתיכת דפוק ולא אפוי

למעלה