בקשת עזרה..ממי שמבין

Tbear

New member
בקשת עזרה..ממי שמבין

אני חדש בעבודה ונמצא כעת בתקופת נסיון... הבוס שלי הודיע לי שהוא מעוניין לקנות מחשב מסוג Sony VGN-TX750P/B כדרכם של בוסים הוא השאיר לי הוראות לא ברורות וזה לשונו: please check if it is the right one for me? How to order it? Is it best by Sony? אני לא התעסקתי מעולם בקניה של נייד אז יש לי כמה שאלות (וכל המרבה בארוך ובפירוט של התשובה הרי זה משובח...) א. האם המחשב הזה טוב..??? והאם אכן להמליץ עליו? ב. הבוס שלי טס הרבה בעולם ומרצה הרבה.. איזה סוג נייד הוא צריך? (ואם יש כאן המלצות למחשבים אחרים אני אשמח) ג. האם ישנם מחשבים אחרים יותר מומלצים של סוני? (והאם יש מחשב של חברה אחרת שהייתם ממליצים עליו יותר..?) ד. אני מאמין שניתן להזמין את המחשב דרך האינטרנט אבל אני אשמח למי שיוסיף פה מנסיונו ממש תודה!!!

יאיר B

New member
רק הערה כל מחשבי סוני

בישראל אין נציגות רשמית של סוני ולכן אין יבוא סדיר של מחשבים שלהם לארץ (ישפאר לא מתעסקת עם מחשבים). רוב המחשבים של סוני שיש בארץ נמכרים ע"י אתר אינטרנט בשם ביי פור לס. השירות למחשבים הללו גם ניתן על ידם. אני לא מכיר מחשבים של סוני ולכן לא יכול לחוות את דעתי על המחשב הנ"ל.

יאיר B

New member
הכל מול האתר. הם נותנים את האחריות.

אני לא יודע אם יש להם מרכז תיקון (מעבדה) או שהם שולחים לתיקון בחו"ל. אין לי ניסיון עם האתר הזה, אני רק מציין שהם המוכרים הכי גדולים של מחשבי סוני בישראל. ישפאר כאמור לא מטפלת במחשבים של סוני (היא לא מטפלת בשום דבר שלא נקנה דרכה). אני גם לא יודע אם למחשבים הללו יש אחריות בינלאומית (שחשובה במקרה של נסיעות רבות לחו"ל).

nova

New member
לגבי הטיסות..

יש לוודא שלנייד שאתה קונה יש אחריות בינלאומית. ל-IBM יש, ובחלק מהניידים ש-HP מוכרים כבר כלולה אחריות שכוללת איסוף והחזרה תוך 48 שעות (העסקיים NC\NX). בכל מקרה זה נושא שחשוב לבדוק באופן יסודי מול היבואן, שכן אם הבוס טס לחו"ל ולא מסוגל להעביר את המצגת - הוא כנראה לא ישמח..

למעלה