בקשת עזרה מבני דורי

איליקו

New member
בקשת עזרה מבני דורי

אתם פשוט היחידים שאני מרגיש נוח לשאול אותם... לא רוצה להראות לצעירים שאני קשיש שלא מבין בשפה עכשווית... בקשתי מתחלקת ל-2:-
- מישהו יודע מה משמעות הסימן הזה? ח"ח- מישהו יודע מה משמעות ראשי התיבות הללו? (האמת שאמרו לי במילואים האחרונים לפני ששוחררתי משירות ושכחתי) תודה מראש על העזרה.

הי אילקו

אני מניח שאני יותר צעיר ממך, אבל לא בכל כל הרבה ואני אנסה לעזור...\
הוא סימן שבא לסמן את המילה האנגלית off או off topic ומתיחס להודעות בפורומים שלא שייכות לנושא הפורום, למשל אם תרצה לשאול בפורום הזה שאלה על מבנה הבוכנות של מנוע בעירה פנימי כדאי להוסיף את הסימן
בראש ההודעה
. ח"ח זה פשוט חיזוק חיובי, בד"כ משתמשים בזה כשרוצים להגיד לך שעשית משהו טוב...

איליקו

New member
../images/Emo32.gif תודה, הניבלוגים

- האמת שזה מה שחשבתי, חשבתי רק שזה OFF RECORD, אבל אתמול הייתי בפורום ביטלס וראיתי שהם שמים שם את הסימן הזה כל הזמן ללא הרף ובעצם מדברים על נושאים הקשורים לחלוטין לפורום. הדבר בלבל אותי ונטע בי ספק... בקשר ל-ח"ח, חיזוק חיובי, נכון מאוד, זה מה שאמרו לי בזמנו בצבא רק ששכחתי. אני מאוד מודה לך שהארת את עיני ב-2 סימני הלשון הללו. שיהיה לך יום נעים ושבוע טוב.

גלי אני תמיד כאן

יש לי קצת פחות מה להגיד מאז שנושא הפורום זז קצת, אבל אני תמיד כאן, לא שמת
?

חלילה

פשוט כשאני חושב על שנות השישים, אני חושב על היפים, מוסיקה פסיכדלית, אייב הופמן, טימוט'י לירי, LSD, וודסטוק, אלאן גינזברג, קנדי מגוורן, ויטאנם ובוב דילן, לא בדיוק הנושאים שהפורום עוסק בהם לאחרונה. מאחר ולא נולדתי בשנות השישים (נולדתי בתחילת שנות השביעים) אני קצת לא מתחבר לשירשורי נוסטלגיה ולאווירה בארץ בתקופה הזו ומאחר ואין לי מה להגיד אני מתרכז בלשתוק (אני גם יותר יפה ככה
). התפאורה מקסימה אגב, היא פשוט לא אני...

גלי®

New member
ניבוש מתוק , אני חייבת לך מיליון

ים ו
ות , על שהיית לצידי גם בימי הבצורת ... {למי שלא יודע , ניבוש ועוד כמה חברים טובים שלו , היו אלו שסיפקו לי את ה"דלק" להמשיך , גם כשאפ'חד לא הכיר את הפורום...} הפורום הזה כבר מזמן גלש לתקופות שונות , ולא מתמקד רק ב60 , כפי שהיה אמור להשתמע משמו ... כל מה ש"נוסטלגי" לגבינו - הולך ( כן , גם "כנפי הרעם" , "קישקשתא" ו"רגע עם דודלי" יתקבלו כאן בשמחה :)))) )... תרגיש חופשי ... אגב : בעיני אתה יפה , גם כשאתה לא שותק ...

כיסוף

New member
חבל שאתה לא מתחבר

כי לדעתי גלי ממשיכה מאותו מקום שפורום נוסטלגיה המיתולוגי הטוב והישן שנעצר במקום על לא עוול בכפינו
והיא מתאמצת להביא דברים שכנראה מאותה נקודה נעצרו לנו. נו שויין אולי בכל זאת?? תכתוב?

אני חושב שגלי עושה עבודה מדהימה...

אבל אל תגלו לאף אחד, אני פשוט לא סובל נוסטלגיה, אני מחבר למוסיקה שנוצרה לפני שנולדתי, או שלפני שעמדתי על דעתי, לא מנוסטלגיה למשהו שאני לא מכיר, אלא בגלל שהמוסיקה הזו מדברת אלי יותר, בעקרון אני לא מתגעגע לכלום. וכן אני אכתוב אני גם כותב, אבל כשיש לי מה להגיד... לא התכוונתי לקבל תשומת לב, אבל תודה

bimbo.

New member
אני חושבת, שהניבלונגים יכול ללמד

פוליטיקאים ועוד אנשים מסוג זה, לדבר רק כשיש להם מה להגיד...
והמבין יבין

למעלה