בבקשה 1
Το αγριολούλουδο - Μουσική/Στίχοι: Νικολόπουλος/Πυθαγόρας Μην με λυπάσαι, διώξε με απόψε σαν να ’μαι αγριολούλουδο και την ζωή μου κόψε Εγώ γυμνός ξεκίνησα εγώ πηγαίνω μόνος σπίτι μου είναι ο δρόμος και τραγούδι μου ο πόνος Διώξε με και μην λυπάσαι τι θα γίνω μην φοβάσαι κι αν χιονίζει και αν βρέχει τ’ αγριολούλουδο αντέχει Μην με κρατήσεις μονάχα από συμπόνια Το κρύο το συνήθισα θ’ αντέξω και στα χιόνια Εγώ γυμνός ξεκίνησα... TO AGRIOLULUDO MI ME LIPASE, DIOKSE ME APOPSE SAN NA'ME AGRIOLULUDO KE TIN ZOI MU KOPSE EGO GIMNOS KSEKINISA EGO PIGENO MONOS SPITI MU INE O DROMOS KE TRAGUDI MU O PONOS DIOKSE ME KE MIN LIPASE TI THA GINO MIN FOVASE KE AN XIONIZI KE AN VREXI T' AGRIOLULUDO ANDEXI MIN ME KRATISIS MONAXA APO SIMBONIA TO KRIO TO SINITHISA THA ANDEKSO KE STA XIONIA EGO GIMNOS … ה_פרח בר* - לחן: ניקולופולוס מילים: פיט'אגורה אל תרחמי עליי, גרשי אותי הערב כאילו אני ה_פרח בר ואת חיי תקטעי אני עירום התחלתי אני הולך לבד הדרך היא ביתי ושירי הוא כאבי גרשי אותי ואל תרחמי מא יהיה איתי, אל תחששי גם אם מושלג גם אם גשום ה_פרח בר ישרוד אל תחזיקי אותי רק מתוך רחמים לקור התרגלתי גם את השלג אני יסבול אני עירום ... * ה_פרח בר – הכוונה היא ה' הידיעה, כוונת הכותב היא לתת לפרח הבר ישעות אנושית.