הרעיון מאחורי המבצר
באזור שהם נמצאים ישנם 2 מבצרים ( בשביל ההסבר מבצר א' וב') כל אחד במרחק של יומיים מהשני- במדבר. מבצר א' נשלט ע"י מפקד אנושי אחד שהחליט לשתף פעולה עם ההובגובלינים בשביל לקבל שליטה על דרך המסחר- להגדיל את המס וכך להתעשר. הוא עזר להובגובלינים לכבוש את מבצר ב' בלי שהחיילים שלו ידעו. החבורה מעבירה גובלינים ממבצר א' למבצר ב'( בפקודת המפקד), לאחר שהם יכנסו כמובן השער יסגר והם יכלאו בכלא. אחד הדמויות יש לה מקום של כבוד בקרב ההובגובלינים בשל תכונותיה/מראה/וכדומה, ולכן היא לא תיכלא. לאחר מס ימים הדמות הזאת תצטרך לחולל " ניסים ונפלאות או להוביל את צבאות ההובגובלינים לקרב" לפחות כך ההובגובלינים חושבים. עכשיו אני רוצה שבעיקרון הדמיות יברחו יזעירו את מבצר א' , יגלו את התחבולה של המפקד( שיודע הכל למעשה) וישתתפו בקרב. עכשיו הדרך שהדמויות יכולות לעזור בקרב הן: 1. להיות כחלק מפלוגה בקרב- דבר שנשמע לי פחות מפתה, אני לא חושב שאני מוכן להעביר רעיון של 60-70 חיילים שנלחמים נגד אותו מספר שלחיילים נגדם. 2. רעיון שנשמע לי יותר נחמד, הדמויות צריכות להיכנס למבצר ולפתוח את השער שלו מבפנים ( כמו הרעיון של טרויה). בשביל הרעיון הזה אני חושב שצריך להיות פתח סודי שרק הדמויות יודעות כי משם הם יצאו. עוד רעיונות אשמח לקבל, דרך להעביר את החויה של צבא גדול הצועד אחד נגד השני בכלל יתקבל בשמחה הערה: אני חושב לעשות 60-70 הובגובלינים ואותו מס' של בני אדם האם זה נשמע נכון בתתוך מבצר( כמות אנשים), חלק אמרו שיהיה כמו בצא אז כמה אנשים יש בבסיס בצבא<?