בקשת עזרה למבינים.

נסיה 5

New member
בקשת עזרה למבינים.

אנוכי בת 27. לקויית שמיעה. מעולם לא אהבתי לימודים ואני ולימודים שני עולמות נפרדים. סיימתי את התיכון עם תעודת בגרות מלאה. אחרי התיכון חיפשתי את עצמי ולא ידעתי מה לעשות... ולפני כמה שנים עברתי איבחון תעסוקתי פסיכולוגי. ונמסר לי שיש לי אינטלגנציה מילולית גבוהה ביותר. ומיד אחרי האיבחון נפל עלי מזל טהור לגמרי. בינתיים עבדתי בבנק בתור עובד כללי. העבודה היא סודית, ועיקר הפעולה היה עבודה מונטונית ולא מגוונת שעסקה בעיקר בספירה קבועה והרבה פעולות עם הידיים. בקרוב אני עוזבת את העבודה הזאת בתור עובדת מצטיינת. אינני מעוניינת לעשות תואר ראשון ועוד כי אני ולימודים לא חברים טובים. אך עם זאת כן הייתי מעוניינת ללמוד משהו ומשם להגיע לשוק עבודה טוב. הייתי שמחה לקבל רעיונות איזה מקצועות לימוד שיעברו לעבודה בתחום של אינטלנציה מילולית יכולים להתאים לי? האם כתיבת בלוגים/עיתונאות, בניית אתרים בצורה מילולית<-- יש דבר כזה? יכול להתאים לי? ספרנות אני לא חושבת שאוכל להתקבל כי התנאים שם לא יאפשרו לי. (עברתי 4 פעמים פסיכומטרי ולא הצלחתי דיי התייאשתי מזה...
טלפונים לא מתאימים לי בכלל כי אני לקויית שמיעה. המון תודה למי שיסייע לי.

תשובה יכולת מילולית טובה יכולה בהחלט להיות מבוטאת בכתיבה למיניה. כתיבת בלוגים, עיתונאות, כתיבה שיווקית, עריכה וכיוצא בזה.

michalsel

New member
תשובה

שלום נסיה, שמי ד"ר מיכל סלע ואני מנהלת מדור רווחת הסטודנטים במכון הטכנולוגי חולון. כתבת שאינך מעוניינת ללמוד לתואר ראשון אבל ציינת גם שאת בעלת תעודת בגרות מלאה ויכולת מילולית גבוהה. רציתי להציע לך לחשוב על תחום שנלמד אצלנו ונקרא טכנולוגיות למערכות למידה. זהו תחום שמשלב יכולות מילוליות עם עבודה מול מחשב בבנייה של מערכות הדרכה לארגונים (ראי תיאור המחלקה בלינק: http://www.hit.ac.il/web/units.asp?cat=48. בנוסף, אנו פותחים לקראת שנה"ל הקרובה מרכז לנגישות אקדמית, מרכז שיסייע לסטודנטים כבדי שמיעה. נדמה לי שהשילוב של מרכז תמיכה ותחום הלימוד עשויים להתאים. את מוזמנת לקבל ממני ומעמיתי כאן במכון מידע נוסף על כל תחומי הלימוד והאפשרויות השונות באמצעות המייל : [email protected] בהצלחה, מיכל

למעלה