בקשת עזרה - יום הולדת 40

בקשת עזרה - יום הולדת 40

שלום לכם פורום יקר, הגעתי אליכם במקרה תוך חיפוש בגוגול התחלתי לקרוא והבנתי שהגעתי למקום הנכון. לבעלי יש בשבוע הבא יום הולדת 40 וזאת תוך כדי שלפני חודש היה לבן הקטן שלי יום הולדת, לפני שבועיים לבכורה שלי ובעוד שבועיים לבתי האמצעית - מה שאומר שלא היה לי זמן לחשוב עליו (מסכן) אני מחפשת רעיון למקום באיזור הצפון (אנחנו גרים ליד הכנרת) שאפשר לחגוג בו יום הולדת עם כל המשפחה הקרובה - האחים שלו עם הנשים והילדים וכמה חברים. אולי תוכלו לעזור לי? תודה רבה

דוריק30

New member
רעיונות

לפני כן- את מחפשת מקום רק למפגש או שזה יכול להיות מקום שיש בו פעילות ודמי כניסה? האם את רוצה להפעיל? רעיונות- הבניאס- טיול במים, קריר כפר בלום קייאקים פארק הירדן חורשת טל פארק קנדה- החלקה על הקרח, בריכה צוק מנרה- רכבל, ועוד משהו עם מכוניות לילדים קטיף בגולן הפארק הפתוח בתפן- שמעתי שיש שם פעילויות מעניינות והכניסה בחינם תגידי מה הכיוון רשמתי לך אפשרויות ראשוניות, בלי כל כך לדעת על מה חשבת שיהיה בהצלחה

רעיונות ליום הולדת 40

תודה רבה על תגובתך המהירה. אחרי שכתבי את ההודעה הבנתי שלא נתתי מספיק נתונים, אז: הכוונה לעשות את יום ההולדת ביום שישי אחה"צ/ערב אין בעייה עם מקום בתשלום אני מחפשת מקום או מסעדה או אתר שאפשר לאכול בו ושיש משהו נוסף מדליק שאפשר לעשות ביחד מכיוון שאי הייתי ואהיה עסוקה ביום ההולדת שלי הילדים לא יהיה זמן להפיק בשבילו משהו מיוחד לכן חייבת איזה רעיון מגניב בזמן קצר מאוד (רק שבוע) ואני לא מצליחה לחשוב על שום דבר. אני מקווה שתוכלו לעזור לי

דוריק30

New member
יותר מסובך

האמת קשה לי לחשוב על מקומות שפתוחים בשישי אחה"צ/ערב ושגם תהיה בהם פעילות. מה אם תדחי את החגיגות לבעלך בשבוע ותוכלי לארגן משהו נחמד ולא מאולץ?

ממשיך ומסתבך

אין לי כל כך אפשרות לדחות כי חלק מהאחים שלו לא גרים בקיבוץ ולא יכולים להגיע כל שבוע

דוריק30

New member
וואלה

באמת מסובך ועוד יום שישי אחה"צ ובכל זאת: הפלגה בכנרת- לידו או עין גב. אולי זאת לא כזו אטרקציה בשבילכם בקיבוץ כנרת יש טיולי כרכרות בדגניה ב' יש את גליתא סדנאות שוקולד ועוד פעילויות בקיבוץ בהנחה שאתם לא מאחד הקיבוצים האלו
חורשת טל- צריך לבדוק אם יש שם כניסה מסודרת עם דמי תשלום או לא. יש שם נחל זורם ומדשאות מוזיאון המרציפן הרכבל במנרה משהו בכיוון?

תודה גדולה

תודה רבה על כל הרעיונות והנסיונות ועל ההעזרה, כייף לדעת שיש אנשים שככה עוזרים אחד לשני אפילו בלי להכיר. אני חושת שמכיוון שהזמן קצר ולמרות רצוני לעשות משהו מיוחד לבעלי, נכון לעכשו אני אלך על הברור מאליו, כל המשפחה ביחד בקיבוץ ארוחה משותפת כמה משחקי חברה נחמדים ועוגה טובה ואת הפיצוי אניא גיש לבעלי כשנהיה לבד. שוב תודה גדולה ולילה טוב.

KarinDi

New member
עוד נסיונות

פיינטבול- לדעתי הפיינטבול בצפון (לא זוכרת מיקום מדוייק, אבל קרוב ממש לכנרת) פתוח בשבת, שווה לברר בכפר תבור יש כמה מסעדות טעימות, במסעדה-פאב לולה יש גם הופעות, שווה לברר (יש לא מעט פאבים עם הופעות באיזור, שווה לברר- את יכולה לבדוק באתר של עכבר העיר- חלקן יהיו בלילה אז מתאים יותר לצאת רק עם האחים ובנות זוג) מה עם פארק קנדה? נדמה לי שפתוח, אין על החלקרח... אם סדנאות אמנים מעניינות אתכם, אני בטוחה שיש כמה שישמחו להעביר לכם סדנה בשעות הרלוונטיות וכך גם סדנת שוקולד, נגינה וכו אנסה לחשוב על עוד...

עוד רעיונות

יש מיסעדות נחמדות בצפון כמו צל תמר ליד אשדות יעקב,כך שתמיד אפשר לתת קפיצה לכינרת ודג על הדן בקיבוץ דן.

למעלה