בקשת עזרה בתרגום

dafnuka

New member
בקשת עזרה בתרגום

אשמח אם מישהו ממשתתפי הפורום יוכל לעזור לי בתרגום לעברית של המשפט הבא: ... the rush of a linebacker crashing into the end zone via a hand-held remote... בתודה מראש!

omrili77

New member
אפשר לקבל את זה בהקשר?

כי על פניו זה לא הגיוני, ליינבקר הוא שחקן הגנה וחדירה לאנד-זון היא מהלך התקפי

dafnuka

New member
זהו ההקשר

הקטע מדבר על תחושות שניתן לחוש כשמשחקים בנינטנדו wii - אני אעתיק את המשפט כולו ואשמח לקבל עזרה בתרגום הקטע vהעוסק בבייסבול: On November 6, 2006' Nintendo released its highly anticipated Wii gaming system - the machine that allows players to simulate the swing of a bat, the arc of a tennis serve' the roll of a bowling ball, or the rush of a linebacker crashing into the end zone via a habd-held remote. שוב תודה! :)

omrili77

New member
תראי, בהתחשב בזה שמי שכתב את המקור

כנראה לא מבין בספורט, נראה לי שאת יכולה לתרגם את זה איך שבא לך, בצורה חופשית. אין במשפט הזה הגיון מבחינת הפוטבול... אבל בעקרון אפשר משהו בסגנון "... מאפשרת לשחקנים לדמות הנפת מחבט בייסבול, חבטת הגשה בטניס, גלגול כדור באולינג (כדורת? עד איזו רמת עיברות זה צריך להגיע?) או את ההתעלות של שחקן פוטבול כשהוא פורץ את הגנת היריב בדרך להבקעה, וכל זאת באמצעות השלט שמחזיק השחקן". זה לא משהו, אבל זה הרעיון. כמו שאמרתי, הסיטואציה לא הגיונית במיוחד מבחינת פוטבול.

למעלה