בקשת עזרה בשדרוג

דוק מ

New member
בקשת עזרה בשדרוג

שלום לכולם. אני כבר רוכב שנה על אופני איירונהורס מאבריק זנב קשיח, ולדעתי, הגיע זמן לשדרג. אני רוכב בעיקר על כבישים, אבל מג'עג'ע מדי פעם על שבילים, כך שבהחלט בולם אחורי בא בחשבון, ואף רצוי מאוד. בתקציב של 3000 ש"ח על אילו דגמים אתם ממליצים בשבילי (אני כבר לא מתחיל). הסתובבתי בזמן האחרון וראיתי מלא דגמים, אז אני די מבולבל. תודה על העזרה ד"מ

aabramovich

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifתראה תשמע"-/

אם המטרה היא כבישים אז באמת שאין צורך בבולם אחורי (את זה אני אומר לך בטור חצי כבישון חצי שטיחון). בפרט אם השטח כולל שבילים ולא יותר מידי טכני. אז למה לשדרג? אם אתה מתעקש (לא ברור לי למה לך) אז להשאר בתחום הז"ק. ש"מ בכביש "יפנק" אותך באיבוד כח ותו לא. אם נוחות היא העניין אז מושב/מוט מושב משוכך זה פתרון לא רע. בפורום אופניים (הראשי) ידעו להפנות אותך לשידרוגים כאלו או ז"ק אחר... קומבינה נחמדה יכולה להיות לקנות אופני כביש (יד שניה בסכום הזה) או חדשות (יותר קרוב ל 4000), ולהשאיר את סוס הברזל לשטח. ככה תוכל להנות יותר מכל העולמות. זו דעתי, ואני חי על פיה. לי יש אופני שטח (מיר"ב הבוקר) ואופני כביש (מחר בבוקר). פסח שמחש,
עזריאל

aabramovich

New member
יש לי ולילדים תחביב, זה נקרא

לאכול פעמיים שלוש ביום. בשביל לעמוד בו אני חייב לעבוד... זה מן תנאי מקדים כזה. רק ירושה יכולה לבטל אותו, ובמקרה שלי - זה אבוד

למעלה