בקשת סליחה

mayakol

New member
בקשת סליחה

אז אני אתחיל מהסוף- לא, אני לא מתחתנת... כשאני וגילת דיברנו שלשום בלילה, חשבו על זה שהאחד באפריל מתקרב, ושכדאי שנעשה משהו (כן יאיר, צדקת). הכוונות שלנו כלל לא היו רעות... התחלנו להעלות את עניין הנישואין לכאורה, של אחת מאיתנו. משיקולים טכניים החלטנו שזו תהיה אני. אם הייתי יכולה לדעת מה יקרה מעכשיו אני בטוחה שהרעיון הזה כלל לא היה יוצא אל הפועל. אני מרגישה שפגעתי בכמה אנשים, ואני באמת מרגישה רע עם עצמי. רוצה להתנצל, בפני כל אחד ואחד מכם, ובפרט בפני אלה שנפגעו מהעניין. הטעות כבר נעשתה, הגלגל לא יוכל לחזור לאחור. אני רק רוצה שיובן, שממחשבה אחת שגויה, העניינים התגלגלו דיי מהר... ממי שאני צריכה, אני אבקש סליחה גם באופן אישי, אבל היה לי חשוב לעשות את זה גם בפורום.

אליגטור

New member
לא נורא

מידי פעם הפורום זקוק לאיזו בדיחה לנער אותו. אני אישית חושב שזה היה נחמד. אמנם אפשר לעשות את זה גם בלי קשר לראשון באפריל אבל לא ביג דיל.

yair m

New member
אההההה אני מזה טוב...

קבלו אותה.. סתםם אבל להגיד לכם למה זה לא הגיוני?! כי לא מזמן דיברתי אם מאיה והיא אמרה לי שהיא קטנה יחסית לא ממש. וגם מתארסים!!! והיא הייתה אומרה להגיד לנו לפני איזה חודש. שיש לה חבר וכו... אוקיי בכול זאת יששששששששששששש ניצחתי בתערבות<סתתתתתם> ואני חושב שדווקא זה היה ממש ענק כולם אמרו לך מזל טוב וכזה. חוץ ממני

טיפוסית

New member
שים לב!!!

זה כתוב כל דך מזוייף!!! ככה שעל ההתחלה מבינים שמשהו חשוד

טיפוסית

New member
תראה איך זה כתוב

בצורה רגשנית כאילו היא נפרדת ממנה לכל החיים והן תפגשנה רק אחרי 30 שנה. רגשני מדיי ולמה שהיא תרצה להתחתן עכשיו?

mayakol

New member
צורה רגשנית? נפרדת לשלושים שנה?

האמת שקצת צחקקתי כשראיתי את מה שכתבת... הזכיר לי את הניתוח שעושים לשיר בשיעור ספרות- מנסים להבין "למה התכוון המשורר" ולפעמים מגיעים לדברים שאפילו המשורר לא התכוון אליהם... איפה ראית פה משהו שמזכיר פרידה? או רגשנות?? לא ברור לי ממש... אבל שיהיה, אם את אומרת...

mayakol

New member
אתה מה זה טוב, אה?

כ"כ הרבה משפטי "אני מרגיש טוב עם עצמי כל כך" בהודעה אחת... עייף אותי קצת... ואני לא אמרתי שאני קטנה יחסית. אני בת 17... בעצם הכול יחסי, יחסית לסבתא שלי אני קטנה. יחסית אלייך אני גדולה...

yair m

New member
אז זהו...

לפי חוקי מדינת ישראל אסור להתחתן מתחת לגיל 18 ואפילו אם היה מותר להתחתן בגיל 17 היית חושבת פעמיים כי יש לך עוד המון זמן לזה...

חמוד, נו באמת

מותר להתחתן מגיל 17. יש לי חברה שעשתה את זה אז נא לא לקשקש בנט=ושאים שלא מכירים היטב

14 שחר

New member
זה לא שאסור

ב"ה מותר להתחתן מתחת לגיל 18 אבל צריך "אישור הורים" (ככה אנחנו קוראים לזה).

yair m

New member
אבל נראה לי...

שההורים שלה יהיו כל כך מטומטמים (סליחה על הביטוי) כדי לחתן את בתם בגיל כל כך צעיר.

סליחה?.

ואלה שכן מסכימים לילדים שלהם להתחתן צעירים מאוד מטומטמים? כל אחד והגישה שלו, והמוכנות הנפשית שלו והסגנון חיים שלו. אף פעם אל תעביר ככה ביקורת. תגיד, אני חושב שזה לא הגיוני שהורים ירצו לחתן את הבת שלהם בגיל 17. אבל לא להגיד עליהם שהם מטומטמים.

אליגטור

New member
תגובה לנפגעים

קשה לי להבין איך מישהו נפגע מדבר שכזה. זוהי בדיחה, עד כמה שהיא תהיה גדולה היא לא נוגעת באף אחד כאן חוץ ממאיהקול ולכן אין סיבה שמישהו כאן יפגע. עם כל הכבוד, אנשים שנפגעים מכל שטות, בסוף לא יוכלו להסתדר עם פגיעה אמיתית. כשלוקחים כל דבר ללב אי אפשר לחיות. צריך לקחת את הדברים באיזי ולא תזיק קצת הכנסת הומור לכמה אנשים כאן. מאיהקול לא צריכה להתנצל בפני אף אחת וגם לא גילת או כל מי שרוצה קצת להשתעשע. מה קרה?! חרב בית המקדש? מה עשיתם מזה? ביג דיל! אז קצת עבדו עליכם... אני מודה לגילת ולמאיהקול ולמי שהיה לו חלק בדבר על שהנעמתם את זמננו. אני חייב להודות שאפילו חשבתי אולי להוסיף משהו לבדיחה ברגע שגם אני הבנתי שזו בדיחה. ונא לא להביא איסורים מהתורה לדבר הזה. אם יש כאן מישהו שהחתימה שלו זה שצריך להיות כל היום שמח, אני מאמין שזה גם עולה על דבר שכזה.

../images/Emo28.gif

צריך מדי פעם לדעתי להשתחרר כעיקרון, זה לא יצא משו, חברה שלי פעם עבדה עלינו ככה, ועם הבעות פנים נכונות זה היה טוב. יאיר, מה הקטע? לא לכל מי שיש לה חבר תגיד לך חודש לפני. דווקא להיפך, לא מגלים כאלה דברים עד לפני ממש והרעיון פה היה הזמנה לאירוסין..:) בכלאופן, תשגעו אנשים,תהנו *אנקדוטה קטנטנה: חברה שלי מהשירות סיפרה לי שבשנה שעברה היא הלחיצה את אבא שלה ממש באה אליו בפנים בוכות ואמרה לו פיקקשתי, נכנסתי להיריון. האבא שלה נבהל,התעשת ואז אמר לה בואי נשב נראה מה האופציות. כשהיא אמרה לו עבדתי עליך הוא כמעט החטיף לה... לאור מה שעברתי עם העניין של ההירון בשבוע האחרון אני לא ממליצה לאף אחת לעשות את זה זה מלחיץ פחד!

למעלה