בקשת סליחה

• פותח הנושא touti
  • פורסם בתאריך

touti

New member
בקשת סליחה

אמרתם מילה לא במקום לאקס ניהלתם מהלך שגוי טעיתם תבקשו סליחה מהאקס???? אם הילדים נכחו בפליטת פה, או בזמן כעס, תבקשו סליחה מהילדים? תיידעו את הילדים בבקשת הסליחה מהאקס??

touti

New member
אצלי כן

טעיתי שגיתי אמרתי מילה או משפט שלא מתוך מחשבה, מבקשת סליחה גם אם זה כמה זמן אחרי היה לי מקרה פעם אחת, שלאקס ולי היה וויכוח בעניין מאוד עקרוני שקשור לילחדים ולא ויתרתי על עמדתי כמה זמן אחרי, כמה חודשים או אפילו יותר אולי שנה, כשדיברנו באיזה עניין, והילדה היתה במכונית שלו, הוא התנצל על אותו מקרה שצדקתי בעמדה שלי ופעלתי נכון. וזה עשה מה זה טוב לילדה לשמוע אותו מתנצל גם במקרה אחר שמעה אותי מתנצלת על משפט שלא היה צריך להיאמר.

קרה כמה פעמים

שנכנסתי בו לא בצדק כי הייתי עצבנית וידעתי גם לבקש סליחה.

איתן פז

New member
בהחלט שיש סליחה! כורח המציאות לטובת ההורות!

חוצמזה שאנו בני אדם ואנשים טועים. ומה אם פעם היינו מעיפים צלחות אחת על השני
היום אנחנו כמו כל 2 אנשים בוגרים שכשמתלהטים ופולטים אמירה לא במקום מתנצלים ע"כ. והמלצה חמה ממני, לא לנהל כל שיחה אף קלילה עם האקס בנוכחות הילדים! בדרך כלל השיחות אינם שיחות אהבה מן הסתם, לשם מה על הילד/ה לשמוע אתכם מתעמתים על כסף או על שעת החזרה וכו'...? או אפילו רגועים ומדברים על בגדים יפים שקניתם לילד, ולפתח ציפיות מכך שאבא אמא מסתדרים מצויין...?

איתן פז

New member
אממ... ואת זה אני מתאר לעצמי שלא תאהבנה...

אצלי זו לא אקסית, אני מכנה זאת "אקסידנטית"...

סאני42

New member
טוב... אני בכלל יצאתי פסיכית

כנראה... ועוד ביקשתי סליחה אם פגעתי בו במהלך הגירושין...
לא שזה עזר לו לבא ולבקר את ילדיו....

טיטניק1

New member
לדעת לאמר שטעינו

זו מעלה!! לבקש סליחה כשטועים..הופך אותנו לגדולים יותר...ולצודקים יותר....

פעם אחת ביקשתי סליחה ממנו

סליחה על זה שאמרתי לו כן לשאלה:"התנשאי לי???" נגד בחיל ליבי באופן ספציפי {ועכשיו תגידו:"יאללה,מה היא חשה מעצמה"} אני לא חושבת שאי-פעם פגעתי בו מתוך כוונה לשמה כדי להציק. תמיד היססתי אם לעשות צעד זה או אחר גם כשצעק עליי באמצע הרחוב אחרי הגירושין {ואני כבר לא מדברת על לפני} תמיד שתקתי ולא עניתי. ועד שביצעתי איזה מהלך נגדו זה הי'ה כשהגעתי למצב של חוסר ברירה והמהלך זה הי'ה המנוס האחרון כדי להגן על חי'י,כדי לקום ולהיות. וכן,זה לא סותר את העובדה שזה פגע בו ואני מאוד מצטערת על כך אבל,סורי,לא אבקש סליחה ממנו על זה שהצלתי את חי'י. באופן כללי,קשה לדעת שנפגעו ממני כשאני מרגישה שפגעתי,אני מבקשת סליחה ולא אנוח עד שהבנאדם יתרצה.

ותשחק

New member
אני ביקשתי, הוא לעולם לא

אמר סליחה, תודה, גם על אמירות בפני הילדים.

אם פגעת בX שלך כמו כל אדם יש לבקש סליחה

לגבי הילדים זה בשום אופן לא עיניינם מה שקורה בין ההורים ואסור לערבם כהוא זה. לכן אין צורך ליידע את הילדים.

למעלה