בקשת מידע

בקשת מידע

שלום לכל חברי הפורום, שמעתי שיש רופא שהוא רופא קונבנציונלי שמתעסק היום ברפואה הומופטית, ועוזר מאוד גם בתסמונת טוראט, שמו ד"ר עירון. האם מישהו מחברי הפורום טופל על ידו והטיפול עזר, או מישהו ששמע עליו דברים טובים או להיפך. פגישה איתו לא זולה אפילו יקרה כך שכל מידע חשוב. תודה מראש ושבת שלום.

מכירים גם מכירים >>>>>

אדם מקסים. בזמנו גבה מאיתנו רק עבור פגישה אחת. ניסה לטפל בנופר בצורות שונות (ולא הסכים לקחת תשלום, אלא אם הטיפול יצליח). לצערי, לא עזר לה. זו לא סיבה לא לנסות משום שכל גוף מגיב בצורה שונה. שיהיה בהצלחה....

DBZ3

New member
הומאופטיה

גם אנחנו עשינו ניסיון עם הומאופטיה. עם ד"ר דגן מנהריה. הוא רופא קונבנציונאלי וגם הןמאופט. היה לנו נסיון מצויין איתו בתחומי רפואה אחרים (מניעת דלקות אוזניים). לגבי הטוראט, לאחר כ- 5 חדשים של נסיון לאיזון התרופות ההומאופטיות התיאשנו בעיקר עקב הלחץ מצד בית הספר. אין ספק שהטיפול משפיע על התיקים. אך קשה היה מאוד לעלות על הטיפול הנכון. אצלנו היתה החמרה דרסטית בטיקים כתוצאה מהתרופות, ובית הספר נכנס להסטריה.. לדעתי, ועל פי כל התאוריה של הרפואה ההומאופטית, העובדה שהיתה השפעה שלילית על הטיקים, אומר שלטיפול סיכוי לפעול גם להקטנתם. יתכן והיינו בדרך הנכונה אך זה דרש יותר סבלנות והרבה זמן. באופן כללי כדאי לבדוק מה ההכשרה של ההומאופט שהולכים אליו. ניתן בארץ לקבל הכשרה ותעודה לאחר 3 חודשי לימודים. במקרה של ד"ר דגן הוא בוגר הפקולטה להומאופטיה בלונדון.

Michael C

New member
הומיאופתיה

יש מקרים שמגיבים מיד לטיפול ורואים שיפור משמעותי כבר בחודש הראשון, ויש בהחלט מקרים בהם לוקח יותר זמן וצריך סבלנות. זה תלוי במקרה. כמו כן ההחמרה ההומיאופתית היא למעשה החרפה זמנית בסמפטומים שלאחריה יש שיפור. המטרה היא, כמובן, להימנע מהחרפה. באשר לנסיון עם הומיאופתים אחרים חשוב לי להבהיר שישנן כמה גישות להומיאופתיה (כאשר אני עוסק במה שנקרא הומיאופתיה קלאסית) וכל עוד ההומיאופת שטיפל לא היה הומיאופת קלאסי (צריך לברר), אין לי תשובות. זו שיטת טיפול אחרת לגמרי. באשר להשכלה, אכן ניתן לקבל תעודה לאחר שלושה חודשים וחבל מאוד על כך. אני למדתי ארבע שנים במכללת מדיסין והשתתפתי בסמינרים (ועדיין משתתף) עם הומיאופתים מכל העולם. הלנה: קצת קשה לי לפרט יותר על נושא כה רחב. יש לך שאלות ספציפיות? בכל אופן- לצערי לא אוכל לענות כל יום לשאלות. אשתדל להיכנס לפורום כמה שיותר ולעשות כמיטב יכולתי. בנוסף, לא לכל השאלות יש תשובה גורפת ורוב רובן של התשובות תלויות במקרה המדובר. ולבסוף חשוב לי לציין שחוסר הצלחתו של הומיאופת מסויים (גם עם הוא הומיאופת קלאסי) לא צריכה להפיל את ההומיאופתיה כולה. שבוע טוב! מיכאל

למעלה