בקשת מידע

m e n m e n

New member
בקשת מידע

שלום לאנשי השיווק והפרסום שמי הוא מנחם ואני סטודנט לפסיכולוגיה. במסגרת לימודי אני מבצע עבודה על שוק הפרסום בארץ במהלך עבודתי ערכתי חיפוש אחר חומר רקע על תחום הפרסום כאשר מרכיב משמעותי הוא תקציבי הפרסום בארץ במסגרת המחקר שביצעתי לא העלתי בחכתי מידע מהימן אשר שופך אור על כמות הכספים המושקעים בתחום זה וחלוקתם למדיות השונות אודה לכם מאוד אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע אשר יוכלו לספק לי ידע על תקציבי הפרסום בשוק המקומי וחלוקתו. בתודה מראש מנחם

ophelya

New member
כנס ל...

לאתר של אייס WWW.ICE.CO.IL אמנם אין שם תקציבים מפורטים,אבל תוכל לקבל מושג מסוים על סדר גודל התקציבים בגדול. כמו כן באתר יש קישור לעיתון ששמו "פרודקשן פוסט"-יהיה לך קצת יותר קשה לדלות מידע,כי הוא פחות מתמקד בפירסום,אבל,אולי............ בהצלחה

m e n m e n

New member
תודה... אבל צריך יותר מזה

תודה רבה שוטטתיבאתרים שהזכרת אבל לא מצאתי את אשר ביקשה נפשי... מחפש מקור מידע שבו אוכל למצוא פירוט מדוייק של תקציבי הפרסום וחלקותם שוב תודה ויום נפלא מנחם

ophelya

New member
לא בטוחה,אבל...

נראה לי שהמידע אותו אתה מבקש למצוא,לא זמין לקהל הרחב. תקציב מפורט,עד כמה שאני יודעת הוא ענין מסווג. לא משהו שחברות הפקה או משרדי פרסום יפרסמו. ואני מתכוונת לחלוקה של התקציב-לא סכום הכללי-אותו הם כן מפרסמים...

למעלה