בקשת מידע,בבקשה

rhxbkv

New member
בקשת מידע,בבקשה

שלום רותי
כתבתי לך בעבר לגבי אבא שלי אבל בסוף זה לא יצא לפועל ולכן הפעם אני שואלת על עצמי. האם תוכלי לתת לי מידע על חיים קודמים שלי ומדוע הגלגול שבחרתי הפעם בתור דקלה הוא כה קשה?.. אני יודעת שלאף אחד בכדור הזה אין חיים קלים, אבל לפעמים נראה לי שלי קשה במיוחד- גם אחות שכולה,גם אבא חולה סרטן,גם קשיים כלכליים,גם קשיים בזוגיות ועוד ועוד... רותי,כל מידע יעזור.האם את צריכה איזה מידע אישי לגבי על מנת לתקשר? ואם כן, איזה? תודה!

רותי 11

New member
rhxbkv יקרה

אני אתחיל ואומר שהכל אלה הן בחירות שלך - אם הן בחירות מודעות או שלא. לגבי אחות שכולה, בהחלט ידעת מראש שזה אחד מהדברים שתחווי כאן, לגבי הקשיים שציינת אלה הן חסימות שנובעות משיעורים שבאת ללמוד כאן, חלק מהתיקונים שלך, וככל שתפנימי את זה ותפסיקי לבכות על מר גורלך (סליחה שאני אומרת את זה ככה) ותצאי מהקונכיה הזאת יהיה לך הרבה יותר קל, נכון שצריך לעשות עבודה פנימית של הבנה שבעצם הכל זה משחק ואת הדרמות בחיים שלנו אנחנו יוצרים ואם נפנים את זה החיים שלנו יראו הרבה יותר טוב. לפי השם שלך אני רואה את רגישות היתר שלך ואת הקשיים שהבאת לך לחיים ומצד שני יש לך את האפשרות לעלות גבוה מאוד ולגעת בשמים כמו שאומרים לכן תביני שהכל תלוי בך בלבד. הקשיים שאת מדברת עליהם נובעים מכמה וכמה גלגולים לא רק מאחד, לכן קשה לענות לך ככה מה היה בחיים קודמים, צריך למקד את זה לנושא ספציפי אחד. אבל האמת שזה באמת לא ממש משנה, מה שמשנה היא הגישה שלך לחיים, הגישה הקורבנית, הגישה של למה זה קורה לי, תשני את זה ורק אז החיים שלך ישתנו.

למעלה