בקשת ייעוץ

בקשת ייעוץ ../images/Emo101.gif

אני מעוניינת לקנות מכשיר אנהלציה לביתי. אני זוכרת שדובר על אחד טוב ( מהיר, טורבו?) מבקשת את שמו , איפה אפשר לקנות ומה הפרוצדורה כדי לקבל החזרים. אנחנו בקופ"ח מכבי. תודה מראש מיכל

מכשיר אינלהציה

אנא פני לאיגוד ה- CF, שם תוכלי לקבל המלצות ותשובות על סוג מכשיר, דרכי השגה, החזר מהקופה, והשתתפות בעלות (ואף יותר)

רכישת מכשיר אינהלציה

חברי מכב"י מגן מקבלים החזר עבור רכישת מכשיר האינהלציה המומלץ (פארי טורבו) שמיבאת חברת כצ"ט בגובה של כ- 50% אחת לכ - 5 שנים. יש להזמין את המכשיר ישירות מכצ"ט (תתקשרי אלי מחר לאיגוד ואתן לך את מספר הטלפון), לשלם באמצעות כרטיס אשראי, להעביר את הקבלה לקופת חולים ולקבל את ההחזר לאחר בדיקת זכאות (את יכולה לבדוק את זכאותכם מראש). לאחר אישור ממכבי על ההחזר. יש אפשרות לקבל גם סיוע מהאיגוד , באמצעות ועדת עזרה לפרט. לצורך קבלת הסיוע יש לשלוח את העתק הקבלה ואת האישור של מכבי על גובה ההחזר, ותקבלו סיוע בגובה 50% מההחזר. לחברי הקופות האחרות - קופת חולים כללית אינה מאשרת החזר עבור מכשירי פארי. אני אבדוק אם חל שינוי בקופות החולים האחרות. לצורך הרכישה וקבלת סיוע מהאיגוד למעוניינים - יש לפנות לעובדת הסוציאלית של המרפאה. הרכישה מתבצעת בהנחה על ידי האיגוד, כאשר הרוכש משלם את חלקו לאיגוד והאיגוד משלם את כל הסכום לספק.

למעלה