בקשת יום חופש

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
בקשת יום חופש ../images/Emo6.gif

בקשת יום חופש מאמר לכל הבוסים שלא מעוניינים שעובדיהם ייצאו ליום חופש, כך סתם אז מה, אתה מעוניין ביום חופש, אה. בוא נעשה רגע ?חושבים ביחד ונראה אם מגיע לך ישנם 365 ימים בשנה, ימים שיכלו להיות כולם ימי עבודה. ישנם 52 שבועות בשנה שבכל שבוע יש לך כבר שני ימי חופש, מה שמשאיר לנו .רק 261 ימים פנויים לעבודה נטו מאחר ואתה מבלה לפחות 16 שעות ביום מחוץ לעבודה, כך בזבזת למעשה עוד 170 ימי עבודה .מה שמשאיר לנו רק 91 ימי עבודה בני 8 שעות כל אחד אתה מבזבז כל יום לפחות 30 דקות על שתיית קפה בחישוב שנתי זה שווה ערך ל- 23 ימי עבודה וזה מותיר לנו .רק 68 ימי עבודה פנויים בשנה נעבור להפסקת הצהריים, בוא נסכם שכל יום לפחות שעה אחת אתה מבזבז על ארוחת צהריים. בחישוב שנתי זה מגיע ל- 46 ימי עבודה, מה שמשאיר לנו .רק 22 ימי עבודה פנויים נטו בן אדם נורמאלי מוציא בערך פעמיים בשנה חופשת מחלה, מה שמשאיר לנו רק 20 ימי עבודה .נטו, פנויים לעבודה ומה עם כל החגים? ולנו העם היהודי ברוך השם יש המון :חגים, הבה נספור ראש השנה - יומיים יום כיפור - יום אחד סוכות - יומיים חג - ללא חול המועד פסח - יומיים חג - ללא חול המועד יום העצמאות - יום אחד שבועות - יום אחד בוא נגיד שאתה לא דתי, אבל אם היית מבקש עוד כמה ימי חופש .בימי הזיכרון השונים, ימי הצום וימי האבל שיש לנו כמה כאלה בשנה מאחר והנחנו שאתה לא דתי, אני מניח שאתה יוצא .לחגוג גם את ערב השנה האזרחית, כך שזה עוד יום חופש סה"כ יצא לנו עד עכשיו: 10 ימי חג בשנה מינימום .ומשאיר לנו 10 ימי עבודה בלבד המוקדשים לעבודה נטו .החוק מורה לנו לתת לכל עובד 14 ימי חופשה בשנה בתשלום !תעשה חישוב לבד, ותגיד לי עכשיו אם אני חייב לתת לך יום חופש

אופיר35

New member
R../images/Emo35.gif התRגזתי על הבוקר...

ומה עם הזמן שמוקדש לפורום בזמן העבודה
לו לא מגיע חישוב עצמאי משלו
. או שעל זה הבוס לא יודע
אם כבר מה עוד הוא לא יודע.....

r66

New member
ששששששש........

יש דברים שלא מגלים תקרה לי רנה, פליזזזזזזז

גם אני רוצה לשאול

מה זה רנה? מה מקור השם ומאיזה עדה זה? ואיזה פורום את הכי אוהבת והכי מדבר אלייך?

r66

New member
../images/Emo12.gifאני../images/Emo35.gif השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מכבסת
מה זה

גם אני, כל הזמן סנו מקסימה,,

חשבתי פשוט לשנות, וחמתי בכלל אומרת שזה לא האבקה אלא המכונה. היא קונה הכי זול........

אופיר35

New member
קחי עצה סיגי

איך שאמרתי לאישתי שהתחתנו על אמי חמתך, חמותך, תעשי מה שאת רוצה ותגידי לה כן כן והכל יבוא על מקומו בשלום. אבל אני על חמותי אין לי מילה רעה ,נשמה טובה.

ולי יש הרבה מה להגיד על גיסתי.

וחמתי, חמתי באמת נשמה טובה, אבל בטח זה ימאיס כבר את כולם אז נעזוב את זה, פורום עקרות בית מקסימות. ומקסימים

r66

New member
היי היי, האלו - נגמרו החקירות

רנה - שירה ... עברי לחלוטין. גם שם בעלי עם אותה משמעות. אני אוהבת את פורום מתכונים מאוד הוא ה
... וכמובן את הפורום הזה
. ** חסד נעורים לפורום אחד ומיוחד <רק שלי>. ההורים שלי יוצאי מרוקו.

את יודעת שהבת שלי נולדה

רציתי רנה, ובעלי אמר שרנה זה מלכה נדמה לי בספרדית, ולא היה מוכן בשום אופן, איפה כתוב שהפרוש זה שירה, רנה כמו רנה בערבית זאת הכוונה? או שבאמת בעברית זה שירה, סליחה שאני משגעת אותך, פשוט אולי תהיה לי בת פעם בגילגול הבא, ואולי בעלי יסכים לרנה...

r66

New member
אה, או קיי.. השם שלי בכתיב חסר

רְינּה rina... שונאת לכתוב עם יוד. גם רֳנּה בערבית זה שירה.

נירהמ1

New member
רָנָה = שָרָה../images/Emo39.gif

במסגרת הוספת אייקונים לחנוכה לקחו מאיתנו את התווים. רציתי לשים תווים במקום פרח.

נירהמ1

New member
סיגי - בספרדית ובערבית...../images/Emo39.gif

זה ריינה. היו חסרים רק שני יוֹדִים - זה הכל.

r66

New member
מאמאמייה - רק עכשיו ראיתי את

הטעות - ת ק ר א ...לזה התכוון המשורר

אופיר35

New member
סוף סוף נפל האסימון../images/Emo35.gif רנוש...../images/Emo13.gif

מוטב מאוחר מאשר אף פעם...

אנישו

New member
האסימון נפל../images/Emo35.gif

חשבתי שכבר שנים עברו מאז השתמשנו פעם אחרונה באסימון...

bali

New member
מנהל
היום אומרים "ירדה פעימה"

כי זה כבר טלכרט, ובכלל, מי משתמש בטלפונים ציבוריים כיום? כמעט אף אחד...

r66

New member
עם עובדות לא מתווכחים../images/Emo11.gif

עם עובדות לא מתווכחים - הוכחה לכך שהעולם משוגע! בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות, אבל החיות חייבות להיות ממין נקבה. קיום יחסי מין עם חיה ממין זכר משמעותו גזר דין מוות. (כי זה הגיוני?) ... בבחרין, לרופא ממין זכר מותר באופן חוקי לבדוק איברי מין של איש, אבל אסור לולהסתכל ישירות עליהם בזמן הבדיקה. מותר לו רק לראות את ההשתקפות שלהם במראה ).האם הם נראים אחרת ברוורס?) למוסלמים אסור להסתכל על איברי מין של גוויות. זה נכון גם לגבי הקברנים; איברי המיןשל הנפטרים חייבים להיות מכוסים ע"י לבנה או פיסת עץ כל הזמן. (לבנה??) העונש על אוננות באינדונזיה הוא עריפת ראש. (הרבה יותר גרוע מלהתעוור!) ישנם אנשים בגואם (אי באוקיינוס השקט) שהעבודה שלהם, במשרה מלאה, הוא להסתובב בכפרים ולבתק את בתוליהן של בתולות צעירות, אשר משלמות להם על הזכות ?לקיים איתם יחסים בפעם הראשונה... הסיבה: בחוק בגואם, אסור בפירוש לבתולות להתחתן. (בואו נחשוב על זה לרגע: האם יש עבודה במקום אחר בעולם שאפילו מתקרבת לזאת?) בהונג-קונג, אישה נבגדת יכולה, על פי חוק, להרוג את בעלה הנואף, אבל מותר לה לעשות את זה רק עם ידיה בלבד. את המאהבת של הבעל, מותר לה להרוג בכל דרך שתחפוץ.(או, הצדק!) מוכרות חשופות חזה חוקיות בליברפול, אנגליה - אבל רק בחנויות לדגים טרופיים. (כמובן!) בקאלי, קולומביה, לאישה מותר לקיים יחסי מין רק עם בעלה, ובפעם הראשונה שזה קורה, אמא שלה חייבת להיות נוכחת בחדר כדי לצפות באקט. (גורם לך להתצמרר מהמחשבה.) בסנטה קרוז, בוליביה, זה לא חוקי שגבר יקיים יחסי מין עם אישה וביתה באותו זמן. (אני מניחה שזאת הייתה בעיה גדולה מספיק בשביל שהם יחוקקו את החוק הזה?) במרילנד, זה לא חוקי למכור קונדומים ממכונות אוטומטיות, למעט יוצא דופן: אמצעי מניעה יכולים להימכר במכונות אוטומטיות רק "במקומות בהם משקאות אלכוהוליים נמכרים לצריכה במקום." (האם זאת מדינה נפלאה או מה? לא נפלאה כמו גואם!) לדפוק את הראש בקיר שורף 150 קלוריות לשעה. (מי מתנדב לדברים האלה?!) בני אדם ודולפינים הם הזנים היחידים שמקיימים יחסי מין לשם הנאה. (בגלל זה פליפר תמיד חייך?) השריר החזק ביותר בגוף הוא הלשון. (המממ... אני לא נוגע בזה) נמלה יכולה להרים משקל של פי 50 ממשקל הגוף שלה, יכולה למשוך פי 30 ממשקל הגוף שלה ותמיד נופלת על צד ימין כשהיא מסוממת. (מלשתות בקבוקים קטנים של....? -- הממשלה שילמה על המחקר הזה?!) עין של יען גדולה יותר מהמוח שלה (אני מכיר כמה אנשים כאלה) ? לכוכבי ים אין מוח (אני מכיר גם כמה אנשים כאלה) הטוב ביותר בסוף.. צבים יכולים לנשום דרך התחת שלהם. (אתם חושבים שיש להם ריח רע מהפה?)

למעלה