בקשת התייעצות דחופה

Giggle Loop

New member
בקשת התייעצות דחופה

אני עובדת בחברה מזה שנה וחצי, אך מתוקף תפקידי עוברת כל הזמן בין מחלקות שונות. לפני קצת פחות מחודש עברתי לתפקיד הנוכחי. לאחרונה גיליתי להפתעתי שחלק מעובדי החברה קיבלו העלאה בשכר ואני לא .. ברור לי שההחלטה על אי ההעלאה בידיו של הבוס הנוכחי שלי שמכיר אותי פחות מחודש. אינני יודעת אם הוא התייעץ עם המנהלים הקודמים שלי, למרות שברור לי שאם כן - אז בוודאות הם היו ממליצים לתת לי העלאה ואף מכובדת ביותר. אני מאוד כועסת ופגועה מזה שמאז שהתחלתי לעבוד לא קיבלתי אף העלאה בשכר למרות שאני עובדת קשה עם המון שעות ומשתדלת לעשות את עבודתי על הצד הטוב ביותר, ועד שסוף סוף יש העלאה רשמית - אני לא זוכה בה כי בדיוק נפלתי בין הכסאות של החלפת תפקידים. לפני שאזום שיחה בנושא עם נציג משאבי אנוש, הייתי רוצה לדבר עם המנהל הישיר שלי ולנסות להבין מדוע לא קיבלתי העלאה. אשמח מאוד לשמוע את דעתכם כיצד עלי לפנות אליו, אם בכלל, ואיך להעביר את הנקודה שלי בצורה הברורה ביותר. תודה

עקיפת סמכות ../images/Emo36.gif

אני לא ממש מתמצאת בארגונים ובסמכויות, אך קודם כל לדעתי, צריך לדבר קודם כל אם האדם בעל הסמכות הראשונית, ואם זה לא עוזר אז לעלות הלאה. דבר שני, פשוט לפנות אל כל אחד מהסמכויות, כמובן לפי הדרג, בצורה שמכבדת את עצמך, אני למשל, הייתי מסיבה את תשומת ליבו, שאני רוצה לדבר איתו, ושיפנה זמן, הוא ישמח לאופן הפנייה הזה. אני הייתי ניגשת בחיוך, (כי לפעמים, אפילו שהוא מנהל, הוא קודם כל בן אדם וגם הוא ירגיש מתוח). יש פה מצב קצת לא קל, אבל לא נראה לי שיש דרך אחרת, אלא לספר את כל השתלשלות העניינים עד היום, כמו שסיפרת פה, נראה ממש בסדר, ואז לשאול למה את לא מקבלת העלאת שכר. אם הוא מנסה למשוך את זה ולספר סיפורים, על העלאה בעוד חודשיים - שלושה, תרשמי לפנייך וחזרי אליו. מאוד מקווה שעזרתי,
.

למעלה