בקשת המלצה

פטל4

New member
בקשת המלצה

שלום לכולם אני מבקשת המלצה למורה נהיגה בתל אביב. מישהו נחמד וסובלני במיוחד. תודה ויום טוב!

בשום פנים ואופן לא..

את צריכה לחפש מישהו עם המלצות.. פה כנראה שאפח'ד לא לומד שם אז הוא לא יודע.. תבררי אצל חברות וכו'.. מה שכן- סיפרו לי שעדיף ללמוד בעיר אחרת מאשר ת"א כי ת"א היא עיר שקשה לנהוג בה גם אם את בכלל לא למדית.. אז גם אם את גרה שם תחשבי על זה שאולי עדיף לך ללמוד בעיר אחרת..

Superdror

New member
היא תצטרך לנהוג בתל אביב אחרי זה...

לבדה, בלי מורה עם דוושות. לא עדיף שתלמד ותשתפשף במקום בו היא הולכת לנהוג ? מה הטעם ללמוד נהיגה בעיר אחרת? אין טעם, זה חסרון. כמו שאמרת, מורה לנהיגה לבחור לפי המלצות של חברים וחברות, אם כי, יש לקחת בחשבון שמרבית התלמידים למדו רק אצל מורה אחד ולכן לא ניתן לדעת אכן כמה הם אובייקטיביים ולא ניתן לקבל אמת מידה לגבי המורה הנ"ל בהשוואה לאחרים. אבל זה מה יש.

adidas88

New member
למה נראה לך??

אצלי כשאני שואלת חברים אני מקבלת המלצה של לפחות 7 מורים שונים. כששואלים אותי אני ממליצה על לפחות 3 -לא רק על המורה שלי.

Superdror

New member
וזו בדיוק הנקודה שלי.

הרבה אנשים יכולים להמליץ לך על הרבה מורים וכל אחד ימליץ על מורה אחר - אבל בסופו של דבר, כל אחד מהתלמידים הנ"ל למד אצל מורה אחד או גג שניים ולכן אין לרובם אומדן השוואתי וההמלצות מסתמכות בעיקר על "הרוב עוברים אצלו בשני", "אחותי עשתה אצלו בזול" וכו'. הרי על כל מורה תשמעי דעות לכאן ולכאן, מי שעבר טסט 1 אחרי 30 שיעורים ישבח ויהלל, מי שנכשל 6 טסטים ועשה 80 שיעורים - יקלל ויילל. הנקודה היא -קבלו את ההמלצות של החברים שאתם סומכים עליהם - אבל מצד שני, אל תהיו אטומים להמלצה, תקחו שיעור או שניים נסיון, בלי להגיד למורה שזה שיעור ניסיון ותקבלו התרשמות על המורה, שיטת הלימוד שלו, הסובלנות שלו וכו' ותחליטו אם אתם רוצים להמשיך או לא.

adidas88

New member
או

שתלך לשיעור של אחד החברים שלך וראה איך המורה ואיך אתה מתרשם ממנו זה מה שאני עשיתי ואני לא סתם ממליצה

lsd600

New member
היא מבקשת המלצה למורה באינטרנט!

זה יותר גרוע מלחפש בדפי זהב. כאן היא לא מכירה אף אחד, היא לא יודעת אם ההמלצה באמת שווה משהו. עדיף לחפש שם.

למעלה