בקשת המלצה

ittaisha1

New member
בקשת המלצה

שלום רב לאנשי הפורום זה זמן רב שאני רוצה להפיק עבור אימי ספר על תולדות חייה. שמעתי כי יש חברות העושות זאת באופן מקצועי. אמי גרה בחיפה ואשמח לקבל המלצות על גורם חיפאי שעושה זאת באופן הטוב והמומלץ ביותר תודה

עב

New member
תסתכל/י ב"לוחות"

עד שייכנסו הממליצים כדאי להסתכל על המודעות בלוחות של הפורום (לגלול עד הסוף ושם יש שני מפרסמים).

שרקי4

New member
המלצה חמה

אני הזמנתי ספר לאימי לפני שנתיים והייתי מאד מרוצה. שם החבר הוא artbio וכתובתם באינטרנט היא www.artbio.co.il מדובר בשתי נשים (שאם אינני טועה הן מאיזור הצפון, אך אין זה משנה מכיוון שאני מאיזור המרכז והן הגיעו אלי הביתה) אשר כותבות ספרי ביוגרפיה מזה זמן רב.

ittaisha1

New member
שאלה נוספת

תודה רבה על התגובה המהירה.נכנסתי לאתר ואכן מדובר בשתי נשים המנהלות אותו,אך לפני שאפנה אליהן רציתי לדעת על מי משתיהן אתה ממליץ. אמי אשה מאוד קשה וחשוב שהאדם שישוחח איתה יהיה סבלני ובעל גישה פסיכולוגית הולמת. האם יש לך המלצה גם בנושא הזה תודה מראש

שרקי4

New member
www.artbio.co.il

אני מבין את המצב הלא נעים עם אמך. מסתבר שלא מעט קשישים (כמו אימי) מתקשים לתקשר בצורה ננוחה ואכן כתיבת ספר ועבודת התחקיר הארוכה שמתבצעת לפני כן היא דבר שמצריך סבלנות אדירה משני הצדדים. במקרה של אימי הכותבת הייתה עירית (אם אני לא טועה שם משפחת הוא ורד). מומלצת בחום. אימי יצרה קשר כה חם עם האשה הזו שאף אני הייתי מופתע. חשבתי שיהיה הרבה יותר קשה. (דרך אגב, במקרים רבים חברות אחרות דורשות מהלקוח להגיע לראיונות אצלם במשרד. אם אימי לא היה סיכוי שזה יקרה). המוצר הסופי יצא מדהים. ספר מרתק (שאפילו אם זו לא היתה משפחתי הייתי נהנה לקרוא אותו). העיצוב העריכה וכמובן צורת הכתיבה יצרו חוויה אשר כרוכה לה ומשמשת ירושה משפחתית יקרה. היה שווה כל אגורה.

ittaisha

New member
תודה על ההמלצה

אחרי מפגש עם עירית מwww.artbio.co.il וראיתי את הספרים שהיא הוציאה בשנים האחרונות השתכנעתי לשכור את שרותיה ולהתחיל במסע של הוצאת הספר. המחיר בהחלט סביר לגודל העבודה ובהשואה למתחרים. אני משוכנע שבעוד מספר חודשים גם אני אוכל להמליץ.

למעלה