בקשת המלצה

0 אור 0

New member
בקשת המלצה

מבקשת המלצה על ביטוח אחריות מקצועי זול וטוב תודה

harduf9

New member
בקשי מסוכן הביטוח שלך, לשלי הייתה תשובה טובה

יותר. אני "הסתפקתי" בסכום כיסוי "נמוך" אז גם העלות נמוכה, אבל מאחר ואינני חושש מתביעות ובכל מקרה בתביעה אין הגבלת סכום. אין בעיה. בריאות שלמה גיא הרדוף

yoelnd

New member
אילון

ואגב, אולי יהיה אפשר לבטח כמטפל מתחיל אם אין לך מספיק מטופלים שבועיים....... הכוונה, יש פוליסות שמדברות על 12 - 15 טיפולים בשבוע/חודש ואז העלות נמוכה משמעותית....... ותמיד אפשר לעבור בין הסוכנים / חברות ולהיות מתחיל...... ורפפורט? לדעתי אין את מה שהיה פעם.... היחס האישי? המחיר?וכד'... בבריאות טובה!

0 אור 0

New member
זה טיפ ממש חשוב עבורי

כי בן זוגי באמת מתחיל ואני אמנם ותיקה אבל מטפלת מעט, פשוט התחלתי לצאת לאחרונה לרעות בשדות זרים אז העניין התחיל להדאיג יותר ז"א שעוד חברות מתמחות ומציעות פוליסות של אחריות מקצועית בתחום שלנו?

harduf9

New member
רפופורט "התלבשו" על נתח שוק אבל לדעתי כל סוכן

יכול להציע את כל הפוליסות הקיימות בשוק. בריאות שלמה גיא הרדוף

לגבי ביטוח מקצועי

לאחרונה רציתי לחדש ביטוח אצל מדנס ונזכרתי עד כמה השירות שלהם גרוע, שלחו לי במייל הצעה ולקח להם 4 ימים לענות לי לשאלה פשוטה (אם אפשר לשלם בכרטיס אשראי ולא בהוראת קבע) וגם אז ענו תשובה לא ברורה, שהראתה שלא קראו בכלל מה שאלתי. יש גם כל מיני בעיות עם הביטוח שלהם, הם לא נותנים פרטים מלאים על הביטוח שהם מציעים, למשל - לא אומרים שבמקרה של תביעה צריך ליצור קשר עם חברה בחו"ל שאמורה לטפל בנו, ורושמים שהביטוח מכסה 7 שנים קדימה, אבל שוכחים לציין שבמקרה ועוברים לחברת ביטוח אחרת זה לא תקף (כלומר רק אם הפסקת לעבוד לגמרי הביטוח יכסה אותך, ואגב אפשר לתבוע עד 10 שנים קדימה ולא 7). בקיצור, אני מלאת הכרת תודה על השירות הגרוע שגרם לי לחפש סוכנות אחרת עם תנאים טובים יותר וברורים יותר. אם זה היחס שמקבלים כשרוצים להצטרף מעניין איזה יחס הם יתנו במצב של תביעה. אני כן ממליצה ללכת לסוכן שמתמחה בביטוח מקצועי, גם בגלל ההבנה לצרכינו וגם בגלל המחירים. בעבר ביקשתי הצעה לביטוח מקצועי מהסוכן הרגיל שלנו והיא היתה בערך פי שתיים או שלושה יותר יקרה. ההצעה הנוכחית שקיבלתי מהסוכן החדש שמצאתי היתה ל350$ כולל צד ג'. אל תתעצלי, תחפשי משהו שבאמת יתן לך שקט, כי זו המטרה של ביטוח.

יש לי סוכן ביטוח מיוחד לנושא הזה

שהגעתי אליו לאחר המלצות. הטלפון שלו: 052-5144484 ו- 03-7955139. קוראים לו יוסי ברקן (הוא גם מפרסם את עצמו בחיים אחרים אם את קוראת את הירחון). אותי הוא מבטח דרך כלל. וגם אני הייתי פעם דרך מדנס ולא אהבתי- העדפתי שיש לי סוכן, אם חס וחלילה... למרות שדווקא אתמול שמעתי עליהם המלצה מאוד טובה...

למעלה