לגבי ביטוח מקצועי
לאחרונה רציתי לחדש ביטוח אצל מדנס ונזכרתי עד כמה השירות שלהם גרוע, שלחו לי במייל הצעה ולקח להם 4 ימים לענות לי לשאלה פשוטה (אם אפשר לשלם בכרטיס אשראי ולא בהוראת קבע) וגם אז ענו תשובה לא ברורה, שהראתה שלא קראו בכלל מה שאלתי. יש גם כל מיני בעיות עם הביטוח שלהם, הם לא נותנים פרטים מלאים על הביטוח שהם מציעים, למשל - לא אומרים שבמקרה של תביעה צריך ליצור קשר עם חברה בחו"ל שאמורה לטפל בנו, ורושמים שהביטוח מכסה 7 שנים קדימה, אבל שוכחים לציין שבמקרה ועוברים לחברת ביטוח אחרת זה לא תקף (כלומר רק אם הפסקת לעבוד לגמרי הביטוח יכסה אותך, ואגב אפשר לתבוע עד 10 שנים קדימה ולא 7). בקיצור, אני מלאת הכרת תודה על השירות הגרוע שגרם לי לחפש סוכנות אחרת עם תנאים טובים יותר וברורים יותר. אם זה היחס שמקבלים כשרוצים להצטרף מעניין איזה יחס הם יתנו במצב של תביעה. אני כן ממליצה ללכת לסוכן שמתמחה בביטוח מקצועי, גם בגלל ההבנה לצרכינו וגם בגלל המחירים. בעבר ביקשתי הצעה לביטוח מקצועי מהסוכן הרגיל שלנו והיא היתה בערך פי שתיים או שלושה יותר יקרה. ההצעה הנוכחית שקיבלתי מהסוכן החדש שמצאתי היתה ל350$ כולל צד ג'. אל תתעצלי, תחפשי משהו שבאמת יתן לך שקט, כי זו המטרה של ביטוח.