בקשת המלצה... זה אפשרי?

בקשת המלצה... זה אפשרי?

שלום חברים. קפצתי לביקור בתקווה להמלצה מכם. הייתי רוצה להרחיב קצת את ספריית הרוק המתקדם הצנועה שלי. בגדול כרגע יש לי: yes - fragile + close to the edge camel - snow goose כמה GENESIS Jethro tull - aqualung gentle giant - octopus ואן דר גראף אחד, לא זוכר איזה... king crimson - red ואחרון חביב הקרימסון המוכר שברח לי שמו. אני חושב שלא שכחתי כלום. מה עוד כדאי לנסות? אני מודה שאת כל הנ"ל אהבתי. תודה !

B a z a

New member
הנה כמה

קודם כל, אם אין לך את הראשון של קרימזון - In the court of the crimson king, אז זה אלבום חובה. אם אין לך אחד מאלה של ג'נסיס - Nursery Cryme, Foxtrot, Selling England by the pound אז גם הם חובה לפרוגר המתחיל. בנוסף לזה מומלצים: Yes - The Yes Album, Relayer Camel - Mirage Jethro Tull - Thick as a brick ג'נטל ג'יאנט - קשה יחסית להשיג דיסקים של הלהקה, אבל In a glass house, The power and the glory, Freehand מצוינים. אה, מומלץ לחרוש כל אלבום אפשרי של פינק פלויד, אם לא עשית את זה עד עכשיו.

תודה רבה

פינק פלויד יש לי כמובן וגם את הג'טרו, הקרימזון והג'נסיס שאמרת. אנסה אולי אחד נוסף של YES. תודה !

תנסה את angels egg ....

של גונג יש לי הרגשה שההומור הספייסי שיש באלבום הזה יתחבר לניק הדגלאס אדאמסי שבחרת

crautrock

New member
קצת מייק אולדפילד...

האלבום הראשון שלו-tubular bells והשני - ommadawn. שניים נפלאים לטעמי, בלי וירטואוזיות יתר,נעימים להאזנה ובהחלט ראויים לרשימת המומלצים! :)

אני תמיד בעד הדורז

האלבומים l.a woman ו the doors הם יצירות מופת. גם השאר מעולים , אז בקיצור , לך על הכל.

zamibc

New member
תגיד מה הקטע שלך??????

לא כל המוזיקה בעולם היא חמשת האלבומים של הדורס... והם בטח לא מתאימים לפורום הזה.

Rapid נאור

New member
|נצל"ש| בקשה

אני מחפש עוד להקות ואלבומים סטייל מיריודור אם למישהו יש המלצה אני אודה לו.

crautrock

New member
כמה להקות...

תנסה את הלהקות הבאות, אני בטוח שחלק יקלעו למה שאתה מחפש. Egg Far corner Prelapse universe zero convectum יש עוד כמה אבל אני בטוח שאלו יספיקו-אם לא, תגיד ונסדר משהו :) האזנה נעימה!

Rapid נאור

New member
יש מצב שמישהו פה בסולסיק ומוכן

לעזור לי למצוא כמה דברים שחסרים לי...?

zamibc

New member
תסתכל בפרויקט של מורנא..

יש שם המלצות כלליות (האלה שזכו במקומות הגבוהים). חוצמזה, ממש קשה לתת המלצה לי שתפרט קצת על טעמך האישי...

zamibc

New member
בדף הקישורים..

בסרגל הכלים העליון (מעל השער) כתוב קישורים, תלחץ על זה ויופיעו לך בדף הפרוייקטים מ67 ועד 77. השנים הטובות בותר הן 71-75 ואם למקד עוד אז72-74. בשנים אלו כל אחד מהאלבומים שנבחרו הוא פנינה של ממש (טוב לא הכל..)

trilliane

Well-known member
מנהל
אנחנו חולקים כנראה את אותו המדף ../images/Emo8.gif

כי פרט ל-RED גם לי יש את כל הנ"ל... (טוב, לי ולעוד הרבה אנשים, מדובר באלבומים מאד פופולרים...) לא מן הנמנע שאנחנו חולקים טעם משותף (ולא רק במוזיקה...), אז אני אמליץ לך על עוד כמה שאני אוהבת:
Caravan - In the Land of Grey & Pink זה לא מאד "פרוגי" לדעתי, אבל אני מאד אוהבת - המליצו לי עליו לאחרונה וזו היתה אהבה מהאזנה ראשונה. Genesis- The Lamb Lies Down on Broadway Pink Floyd - Atom Heart Mother Pink Floyd - Wish You Were Here Jethro Tull - Songs From the Wood גם הוא לא מאד "פרוגי", ולדעתי יש בו "ניחוח" אירי במקצת. Jethro Tull - A Passion Play Jethro Tull - Thick As A Brick - כבר המליצו, אז מצטרפת לממליצים - אלבום מצויין.​
נ.ב. המון זמן לא ביקרתי בפורום הזה, מצחיק שדווקא כשקפצתי לביקור מצאתי אותך כאן...

למעלה