בקשת אבחון

בקשת אבחון

אשמח לקבל אבחון גרפולוגי,
ראיתי שאתם נמנעים מפרסום חלקים פרטיים ושליליים שבאבחון,
ובכן אבקש באם ניתן לשלוח חלקים אלו בפרטי, מן הסתם הם הכי חשובים עבורי
תודה מראש!

היי .

הכתב מראה על בחור נבון וכישרוני מאוד אולם ברצוני להתעכב ולהצביע על מה שבולמך ומעכבך מהתקדמות .
קיים פער גדול בין רמת שאיפותייך וחלומתייך לבין הרצון לממשם .
למה התכוון המשורר .
ראשית אפתח ואומר שאתה בחור רגיש , דיקן , מאוד מחושב , קושי להתמודד עם שינויים , ביקורתי כלפי הסביבה ועצמו , פחד מכישלון יש כמובן עוד תכונות אבל
הם נעות על אותו הציר אז אני חוסך .
ברמת שאיפותייך וחלומותיך הכל תקין , הסיבה נעוצה בכך שכל הקלפים נמצאים אצלך בלבד , אתה האדון הבלעדי לתוכניותייך ולתכנונייך אין סיכוי
להיכשל או להיפגע .
יתרה מכך אתה עדין לא יוצר שום אינטרקציה חברתית סביבתית , אתה נתון כל כולך בסביבה מוגנת כך שאין סיכוי לפגיעה מוחשית .
הסיפור לובש צורה שונה כאשר החלימה הופכת למציאות , אז החשיפה והיציאה מהתכנון לביצוע גורם לך לרגליים קרות .
הביצוע מוציא אותך מהסביבה המוגנת אל העולם החיצוני , בעולם החיצוני יש כעת סיכונים ומשתנים חדשים הכדור עובר כעת ידים
ולא נמצא רק בהשגחתך ואחריותך .
המצב החדש שנוצר גורם לך לבילבול ולחוסר אונים מסוים , ופתרונך לבעיה הוא חזרה לדפוס הישן של השליטה ותפיסת הכדור והחזקתו במגרשך .
בפועל אתה מיישם זאת בכך שאתה לובש גם את הכובע של הצד השני ומנסה לחשוב את מחשבותיו , ולפעול את פעולותיו .
ההתנהלות הזאת תופסת לגבייך גם במישור האישי הזוגי והן המקצועי .
במישור הזוגי , נוצר נתק ומאין ריחוק ריגשי מהאוביקט ( למה אתה צריך אותה כאשר אתה יודע את מהלכיה מראש ) .
כל עוד הזוגיות היתה ברמת התיכנון הכל נהדר , היות והתיכנון נמצא כל כולו במגרש שלך .
הביצוע , אתה לוקח את המושכות של הצד השני לידך , אתה יודע מה תגיד , איך תגיד , איך תגיב , כך שהסקרנות וההתענינות לגביה פשוט נעלמת , ושורה
תחתונה שמתקבלת למה אתה צריך את הזוגיות המשעממת הזאת .
אותו עיקרון לגבי המקצוע , התיכנון אדיר ומרקיע שחקים , אולם שמגיעים לביצוע אתה נכנס למתח על מה שיקרה ועתיד לקרות .
אני יודע שמה שאומר קשה עבורך , אבל נסה לתת קרדיט לצד השני כלומר נסה להפסיק לחשוב במקומו , סביר להניח שאתה עוד תופתע לטובה .

כל טוב ובהצלחה בדרכך .

תודה!

קודם כל תודה,
אין לי כל זכות להרהר אחר נדיבות הפענוח,
מעבר לכך אוסיף נקודה קטנה, אני מזדהה במאוד עם הנאמר אך בקשר לסקנות וההתעניינות שנעלמו, אני חושב שמרגיש מעט אחרת דווקא בנושא הספציפי של זוגיות, בקשר ליתר החברה זה יותר מנכון, אך בקשר לזוגיות יש את הרצון למצוא אחת כזו במישור שלך, ברגש ובעומק שאם לא כך אז תפחת הסקרנות והתעניינות.
מכל מקום שוב תודה רבה!

שחר מיה

New member
ייאיי

שמחה שהפענוח של הגרפולוג הנחמד נגע בנקודות חשובות ונכונות עבורך
אתה אדם רגיש ואדיב מאד
לגבי הזוגיות רואים בכתב שאתה מדמיין איך היא תהיה וגם חושש מהעתיד. מה שאתה צריך לשים לב זה לעמוד יותר על שלך ולא לחשוב שההתמזגות עם הזולת היא מוחלטת קרי אתם נשמות תאומות בדגש על דומות. אינטימיות אמיתית היא לתת לכל אחד מקום ומרחב להיות הוא ולהעריך זאת. דווקא אני חושבת שכדאי לך להתמקד בזוגיות עם מיניות מפותחת יותר מאשר לחפש מישהי בעלת ידע נרחב מאד ואינטלקטואלית בדיוק כמוך. לכל אחד יש את האיכויות שלו ובזוגיות הפלוס מוצא את המינוס (ולאו דווקא בקיצוניות גדולה) למשל החנון עם היפה, המסודר עם המבולגנת, ההיסטרי עם המרגיעה. אלו ניגודים משלימים.
שיהיה בהצלחה!!

boombam

New member
היי לך,

אולי, בלי ששמת לב, הכרת את המישהי הזו, מישהי בדיוק כמוך- משהי עם עומק רגשי ומחשבתי, משהי אינטלקטואלית ומחושבת משהי מתוקה, חייכנית וקצת מופנמת...
מרוב מחסומים ומבצרים לא נתת לעצמך ולה להכיר יותר לעומק ולהתחבר, אולי היא אפילו רצתה או רוצה אותך ופחדה בדיוק כמוך. אולי גם אתה התחלת להרגיש פרפרים בנוכחותה.. אבל דחית אותה כי לא הרגשת מספיק בטוח או הגעת למסקנה שליבך עשוי להישבר לרסיסים אם זה לא ילך והעדפת לוותר מראש ולהתכנס אל תוך הקונכייה שלך ולהעמיד פנים שהכל בסדר.
אבל היא שם, בחוץ, מכירה כל יום אנשים מעניינים יותר ופחות שהיו שמחים שהיא תהיה שלהם ואתה כאן חושב מה לעשות ואיך להתגבר על הפחדים שלך.

באופן כללי, למה שלא תיזום? גם "מטיול" רגלי בפארק אפשר להכיר ולהיפתח לאנשים ותמיד יש את אלה שמשחקים כדורסל ובדיוק וחסר להם שחקן...

בהצלחה!

למעלה