בקשתי אליכם

slicer

New member
בקשתי אליכם

אוקיי אין לי מושג כמה פעמים מבקשים את זה פה.. אולי כבר שאלו.. אני רואה מ-ל-א סרטים, ראיתי באמת המון סרטים בחיי. לאור הסרטים שיצאו לאחרונה, אני חוזר קצת יותר אחורה ומנסה לתפוס סרטים טובים. אני מחפש עוד סרטים שיתפסו אותי חזק, סרטים עם משמעות. למה אני מתכוון? פני צלקת הוא אחד מ3 הסרטים האהובים עליי. סרט א-ד-י-ר שראיתי מיליון פעמים. אבל הוא לא סרט חזק, הוא לא תופס אותך עם איזושהי משמעות. אני מדבר על סרטים כמו רקוויאם לחלום, החוש השישי, אפקט הפרפר, ממנטו, ספרות זולה. סרטים שגורמים לך לחשוב, לנסות להבין מה הביא את מי לאן. אני מקווה שאתם מבינים לאיזה סוג סרטים אני מכוון, כי קצת קשה להסביר. אז ראיתי פה הרבה המלצות על אקספרס של חצות, מיליון דולר בייבי, דלתות מסתובבות -אמרתם שאלו סרטים מאוד חזקים שתופסים אתכם. ברור שלא בהכרח מה שתופס אתכם יתפוס אותי, אבל שווה לנסות. אז מה עוד אתם ממליצים? אגב, כמובן שזו לא חייבת להיות דרמה כדי שזה "יתפוס". תודה.

slicer

New member
אוי רק שכחתי להזכיר

את התפוז המכני. פשוט אני לא יכול להרשות לעצמי לבייש את עצמי ככה כשאני לא רושם את הסרט האהוב עליי בכל הזמנים, והסרט שהוא בין החזקים שיש מהבחינה שאני מתכוון אליה (מהבחינה שאני מתכוון אליה, רקוויאם לחלום הוא הכי חזק שיש). וגם אל תציינו שמש נצחית בראש צלול, שראיתי שהדעה הרווחת פה היא מה שאני מחפש, ראיתי כבר. שוב תודה!

לא צינית.....

להפך...... אני רצינית..... אם אתה באמת רוצה לחשוב על סרט...... אז תראה "דוני דארקו" תחשוב כ"כ הרבה שבאמת יכאב לך הראש......

kraz11

New member
מסכים לגבי דוני דארקו

הסרט היחידי שאיך שסיימתי רציתי לראות שוב רק היה לילה אז ראיתי ביום למחרת....ובנוסף עוד אחד ענק: מולהולנד דרייב

רצח מדרגה ראשונה

חומות של תקווה פחד ראשוני חלון סודי(הסרט לא גדול אבל התסריט מבוסס על ספרו של סטיבן קינג) קיי פקס מיסטיק ריבר הרדוף לבן(סמפלים מתוך הסרט נדגמו לקטע אלקטרוני שנקרא E.A-Blur)

Serpent King

New member
הנה כמה

28 יום אחרי, החשוד המיידי, אמריקן פסיכו, שמש נצחית בראש צלול, השעה ה-25, גוסט דוג. אם אהבת את ממנטו אז שווה לך לנסות להשיג ולראות את following של אותו במאי..

הוריקן21

New member
יש פה עוד כמה

אפוקליפה עכשו ורטיגו פסיכו Full Metal Jacket בלתי הפיך ((שהוזכר מספר פעמים) ובהקשר זה גם עיר החטאים ולהרוג את המזל Closer דספרדו Be Cool (מדליק ומצחיק) שבעה חטאים יומן נעורים האיש שבפנים צבעים צייד הצבאים Momster המקסיקני נקמה בוערת - במיוחד בגלל שזה סיפור אמיתי וכו

yakir2006

New member
נקמה בוערת מבוסס על סיפור אמיתי?

לא ידעתי את זה.. מה שכן זה סרט גדול ראיתי אותו איזה 5 פעמים כבר, דנזל וושינגטון עם יכולת משחק מדהימה, הוא עושה את הסרט. גם דקוטה פנינג (פיטה) עושה עבודה מצוינת. סרט חזק.. אפילו אבא שלי אהב אותו, והסרט האחרון שהוא ראה זה מצור ימי או משהו כזה.

מוסיף לרשימה

דבר אליה אור סינימה פרדיסו החיים על פי אגפא בלתי נסלח תמונות קצרות מגנוליה נהג מונית השור הזועם המספריים של אדוארד מועדון קרב 21 גרם ראשומון

AeroTom

New member
"פקח את עינייך" \ "ונילה סקי"

גרם לי לחשוב על הדמות הראשית והחלטות שלה בסרט, אחרי הצפיה. במיוחד אחרי שראיתי את המקורי. לחשוב בצורה מאוד חיובית. גם על העלילה שלו וההתפתחות שם שלה.

למעלה