בקשר לWWF בYES לפחות עוד שנה שלמה

shaikn

New member
בקשר לWWF בYES לפחות עוד שנה שלמה

של WWF מחכ לכם בYES דיברתי עם אחד שקשור לסמנכל התוכן של YES והוא אמר לי שיש חוזה של שנה אז ככה שאין למה לדאוג YES גם מראים בפרסומת שלהם לערוצי הספורט את הבלעדיות על הWWF ב FOX SPORT אז ככה שמה שנשאר זה להלחם על RAW מלא. ועוד דבר חבל שהוציאו לפני כמה שנים את STAR SPORT משום שהיה שם RAW מלא וחבל שהוציאו אותו. בנוסף גלשתי לאתר WWF INT ראיתי שמה את רשימת המדינות שישדרו את ראסלמניה ביניהם ישראל ב FOX SPORT וראיתי שאנגליה תשדר את ראסלמניה בשידור ישיר!!!! באמצעות PPV למה אצלנו בארץ אין את זה אני מוכן לשלם 40 שקל כדי לראות את הראסלמניה בשידור ישיר מה יש לכם להגיב בעניין?

dead man

New member
אז יאללה כול פעם אומרים משהו

אחר נימאס לי שיחליטו,

Israeli Hero

New member
shikn, המקורות שלך טועים בגדול

קודם כל הרגע הייתי באתר הזה, ובכלל עדיין אין את רשימת המדינות שמשדרות רסלמניה. דבר שני, כפי שכבר אמרתי בעבר, באותו אתר בדיוק היה כתוב שיס משדרים רויאל ראמבל, ולפני כמה ימים הורידו את יס מהרשימה. כלומר, רויאל ראמבל יהיה הארוע הראשון שיס לא ישדרו.

shaikn

New member
נכון את רויאל ראמבל הם לא ישדרו

אבל נכנסתי לכל מיני מקומות באותו אתר שאתה מדבר עליו כתוב שראסלמניה ישודר בישראל בYES.

master2002

New member
אתם יכולים לנסות

ל התקשר ליס ולאיים אליהם שאם הם יורידו את הWWF אז אתם תעזבו לכבלים ותמליצו לכבלים לקנות את wwf

shaikn

New member
ראסלמניה ישודר בישראל בYES.

תסתכלו ברשימה שנתתי בלינק למטה תסתכלו שם למטה לרשימה של המדינות שלא מעבירות אתו בשידור ישיר YES נמצאת ברשימה.

כך גם היה כתוב לגבי הרויאל ראמבל

ובסוף לא יהיה לא רויאל ראמבל ולא ראסלמניה חוץ מזה יש נו וואי אאוט בינהם כך שגם נו וואי אאוט לא יהיה

Sid

New member
האם שמת לב שהם כתבו...

ראסלמניה 17 ולא 18???!!! הדף הזה נראה לפני שנה!

חחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד shaikn אתה בא לבלבל פה את המוח? מה אתה נותן אתר של שנה שעברה? שים לב בפעם הבאה

shaikn

New member
סליחה אני לא יודע לקרוא מספרים

רומאים. ונראה לי שזה סופי יס מבטלת את WWF תראו בפרומו לערוצי הספורט היא כבר הוציאה את WWF מהרשימה.

למעלה