בקשר לTS 50

כRובי

New member
סבלנות בחור..סבלנות..

זה לא צ'אט כאן.. לא חייבים לקבל תשובה תוך שעה. תן לאנשים את הזמן לענות לך

ביטוח

ביטוח חובה ל- 50 סמ"ק עולה 2200 שקל, בקשר לביטוח מקיף אם אתה מעוניין תברר בחברות הביטוח, זה משתנה... אבל לא משמעותי! אני ממליץ על ביטוח ישיר

Valud

New member
אז בסך הכל....

אופנוע 50 סמ"ק: ביטוח חובה טסט דלק רישיון ואני מסודר? או ששחכתי משהו?

Ofirdt

New member
בענין הביטוח

אני בהתחלה עשיתי בהיטוח בביטוח ישיר. ביטוח חובה וצד ג' עולה 2300 שקל בערך. לפני בערך 3 חודשים ניסו לגנוב לי את האופנוע אז עשיתי ביטוח מקיף. ביטוח מקיף לא נותנים לעשות בכל אופנוע. הביטוח יכול להגיד לך שהוא לא מעוניין לבטח את האופנוע בביטוח מקיף. אצלי מרו שהם יחזרו אלי תוך 48 שעות ובסוף הם הסכימו. בקשר לדברים שקשורים להחזקת האופנוע רשמת את כולם אז אין מה להוסיף יותר. אל תשכח שיש דברים שלמשל אתה נופל או משהו אז נשבר פה איזה משדהו נקרע פה איזה משהו צריך לקחת את זה גם בחשבון.

Valud

New member
ביטוח מקיף....

ביטוח מקיף כמה עולה? (אם החברה מסכימה) ביטוח מקיף מה הוא נותן? 2)מה הביטוח חובה נותן? אחים שלי פורום מס' 1 בארץ!!! ביום אחד קיבלתי את כל התשובות!!

Valud

New member
??????????????

ביטוח מקיף כמה עולה? (אם החברה מסכימה) ביטוח מקיף מה הוא נותן? 2)מה הביטוח חובה נותן? אחים שלי פורום מס' 1 בארץ!!! ביום אחד קיבלתי את כל התשובות!!

C O L T

New member
אפשר בלי לחץ?

מה, אתה חייב ממש היום עד הערב לעשות ביטוח מקיף? זה כזה דחוף? ידידי, זה נחשב הצפה, לא מקפיצים ככה, המשיבים אינם עובדים שכירים שלך, תן זמן להגיב, אם יהיה למישהו הרצון והידע. בכח לא תוציא תשובות, ורק תעורר יחס שלילי מצד חברי הפורום. ראית מה כרובי כתב?

TheReverend

New member
יווווו איזה לחץ ../images/Emo6.gif תשובות בפנים

ביטוח מקיף: עלות - בין 10 ל 12 אחוז מערך הכלי. מה נותן? במקרה של גניבה\טוטל לוסט\אובדן משריפה - 90% מערך הכלי. במקרה של תאונה - לפי הערכת שמאי - שים
אם האופנוע ממודל יותר ישן מ2002 על כל חלק חדש שתצטרך להחליף - יורד בלאי(כלומר לא מחזירים לך את כל העלות).

חביבוס

New member
ביטוח

ואם אני יגיד לך של- DT עשיתי ב 1680 ול- XR250 ב 2660. ולכל נהג.... קומבינות של אבא.... ביטוח אמיתי לא מזויף... בגלל זה הביטוח שלי על שם אבא ולכל נהג...

Valud

New member
אחים שלי מצטער על ההצפות...

אחים שלי מצטער על ההצפות וששיגעתי אותכם היום אחלה פורום אחלה צוות
ת = ו = ד = ה

bikerman

New member
ניתוח הוצאת לשון../images/Emo3.gif

VALUD יקר,חן חן למתחנפן,שמעתי שבאיכילוב עושים ניתוחים להוצאת הלשון מהתחת של אנשי הפורום במחירים מוזלים לרגל החג...

למעלה