בקשר לTS 50

Valud

New member
בקשר לTS 50

בכמה בערך אני יכול לקנות טי אס 50 במצב טוב ל"בילוים" בשטח? די אס שלא תשפך אחרי כמה חודשים ???? מחכה לתשובות

יוסי®

New member
בשביל מה יש מחירון? בכל מקרה,

ל-TS יש שני דגמים - ה-X וה-W כשלדגם ה-W יש קירור מים ומנועו חזק יותר (בסביבות 7 כ"ס במקום בערך 6 שיש ל-X). הם לדעתי ומניסיוני הדל עימם לפני קרוב ל-8 שנים הם בעיקר לפוזה ולא ממש מיועדים לשטח - פשוט חלשים מידי, כמו רוב אופנועי ה-50 סמ"ק. יחד עם זאת לרכיבת שבילים הדוקים וכו' הם יכולים להיות בסדר גמור, אבל ממש לא לשטחים טובעניים מידי. מדובר בשני אופנועים מיושנים למדי כשלמיטב זכרוני ה-TS הראשון שיוצר יצא מהמפעל ב-1986, ד"א ישנן כיום אופציות מודרניות הרבה יותר.... מה לגבי הימאהה DT? הרבה זמן לא רכבתי על אופנועים כאלה, אך זכור לי שה-DT מוצלח ומהנה יותר

Valud

New member
תודה אחי על ההסבר בקשר לTS כנס רגע

תודה אחי על ההסבר בקשר לTS תסביר לי גם קצת על הדי טי 50

Ofirdt

New member
הסבר על הדיטי

לי יש דיטי 98. אני יכול להגיד לך שלשטח הוא בסדר גמור אבל בחולות ושטחים קשים הוא חלש טיפה כמו כל האופנועי 50 אבל הוא מהנה ביותר. בכביש הוא בין המהירים אם לא הכי מהיר. הוא אמין מאוד אין שום תקלות. יש לו שוק טוב. יש לו 7.2 כ"ס. מה עוד אתה רוצה לדעת? תכתוב מה אתה רוצה לדעת ואני יפרט לך יותר.

Valud

New member
כנס אחי

רציתי גם לדעת כמה עולה הטסט שלו מנוע מקורר מים? כמה הוא יכול לסגור? האם ההילוכים שלו קצרים\ארוכים? כמה אני צריך להוציא עליו בחודש?

Ofirdt

New member
נתונים על הדיטי

טסט עולה 72 שקל. 36 שקל אתה משלם בדואר ו36 שקל למכון רישוי. בדיוק לפני שבוע הגיע לי הרישיון החדש עוד חודש יש לדיטי שלי טסט. המנוע מקורר מים. דיטי עם מנוע טוב סוגר 100 על ההילוכים אני לא יכול להגיד לך בדיוק. אני לא מבין מה הכוונה שלך.

Valud

New member
../images/Emo8.gifהאמת שכן....

כמה עולה הטסט השנתי? וכמה אתה מוציא עליו בחודש?

Ofirdt

New member
הטסט

כתבתילך בהודעה הקודמת אולי לא שמת לב. טסט עולה 72 שקל. 36 אתה משלם בדואר ו36 למכון רישוי. אני מוציא עליו רק דלק. אין שום בעיות מיוחדות. הוא לוקח ליטר ל35 קילומטר. טיפול צריך לעשות כל 4000 קילומטר. אם אתה צריך עוד משהו אז תגיד.

yoad dt

New member
שכחת להוסיף...

מכוון שזהו אופנוע דו"פ כמובן, יש למלא פעם ב (כאשר עומד להיגמר...) שמן, אני ממליץ להשקיע בשמן איכותי...

Valud

New member
בקשר לטסט (רישיון)

יש לי עוד איזה חודש אולי יותר טסט אני עכשיו בשיעור 9 אז אחרי הטסט עם אני יעבור תוך כמה זמן אני יקבל את הרישיון?

Tazz

Active member
כבר למחרת את הזמני

ואז אחרי שאתה משלם שולחים לך בדואר את הקבוע... עניין של שבועיים בערך אם זכור לי נכון

יוסי®

New member
שיהיה בהצלחה, ובכל מקרה - DT

יכול להיות אחלה אופציה כאופנוע ראשון (עדיף לדעתי על הקטנועים...) והוא עדיף לדעתי על ה-TS

Valud

New member
אבל מה עם הביטוחחחחח?

כמה יוצא לי הביטוח לדי טי? תסביר לי על סוגי הביטוחים שאני חייב לשלם

Valud

New member
??????????

כמה יוצא לי הביטוח לדי טי? תסביר לי על סוגי הביטוחים שאני חייב לשלם

למעלה