בקשר לTCPMP

bomber man

New member
בקשר לTCPMP

הורדתי כמה סרטים למכשיר והוא טוען שהסאונד בפורמט AC3 ולכן הוא לא משמיע אותו האם ניתן לעדכן זאת?

AYELET1

New member
לא יודעת מה עם AC3, אבל בכללי

באתר יש להם פלאג-אינים לכל מיני פורמטים חפש ובדוק (וגם שתף אותנו בממצאים)

AYELET1

New member
אני חושבת שהקישור תקין אבל

הורידו אותו או שהוא נפל

AYELET1

New member
אגב, כדאי להוריד את כל ה-PLUG IN-ים

כי ממחרתיים חלק מהתוכנה יהיה בתשלום. לא ברור איזה חלק וכמה

BravoMan

Active member
איילת זו הפעם השניה שאני קורא

בפורום שTCPMP הולכת להפוך לתוכנה בתשלום. לא ראיתי שום דבר בקשר לכך באתר שלהם פעם אחרונה שהייתי שם (ביום חמישי) רק את הבקשה לתרומות. התוכנה היא GNU. את יכולה לתת קישור להודע? פשוט מעניין אותי על מה ולמה הם פתאום הולכים לקחת כסף (וגם כמה).

AYELET1

New member
זה היה בקישור

הזה, שעכשיו לא עולה. נכתב בו שעומדים לצאת עם גרסאות לסימביאן, ל-PC ולעוד מ"ה ושתוספים מסויימים יהיו בתשלום לא יודעת מה לגבי התוכנה והפלאג אינים שלה.

AYELET1

New member
תן לי לינק עם TCPMP שכן עולה לך

בבקשה אני רוצה להוריד את הפלאגים (פלטינות, שמן ברקס...)

BravoMan

Active member
האתר שציינת זה האתר שאני מוריד

ממנו בד"כ. כרגע גם לי הוא לא עולה אבל זו לא הפעם הראשונה שהוא נופל להם לכמה זמן. גם פעם שעברה שקראתי פו שהם הולכים לגבות כסף על התוכנה ישר רצתי לאתר שלהם לראות מה קורה ולא הצלחתי לפתוח אותו. למחורת הכל היה תקין כך שכדאי פשוט לחכות. אני מעריך שהסיבה שחלקי תוכנה יהיו בתשלום היא משום שיש קודקים שהפצתם דורשת תשלום תמלוגים או אולי לתוכנה תיהי אופציה המרה \ הצפנה של ווידאו (גם זה דורש תשלום ליצרני קודקים). רשיון GNU אוסר בפירוש גביית כסף עבור הקוד או תוצר שמתבסס עליו (כן, פעם באמת קראתי את תוכן הרשיון הזה) כך שלא סביר שגרסאות קיימות יהפכו למסחריות.

AYELET1

New member
גם אני קראתי את הרשיון הזה

אתה יכול לגבות כסף אבל עליך לפרסם את הקוד יחד עם התוכנה שים לב שכל הזמן התוכנה הוגדרה כבטא. כנראה הגיע הזמן שהם סיימו את הבטא ויוצאים בגרסת production

למעלה