בקשר לRefund

noyner1

New member
בקשר לRefund

אם אני נותן Refund ללקוח האם הלקוח עדיין יכול להשאיר לי פידבק שלילי או נטראלי? תודה

goolgol

New member
היו לי שיחות עם נציגי איביי על כך

שזה לא יתכן שנקבל שלילי לאחת שקיבל כסף חזרה - טענתי שלמעשה העסקה לא התבצעה. לא נראה לי שזה עזר...

noyner1

New member
כן כי זה מעצבן שאתה

נותן לבן אדם החזר כספי וגם ידפוק לך שלילי

barakjan

New member
צודק !

אני חושב שהם צריכים לשנות את החוקים שלהם קצת לטובת המוכרים

SHOOTER 8

New member
טועה!!!

מנקודת השקפתי כקונה, הכל תלוי בנסיבות. אם המוצר אבד, ודאי שלא הייתי נותן שלילי. סביר להניח שלא הייתי נותן פידבק כלל. אבל אם מכרת מוצר שאין לך במלאי, או שמכרת מוצר פגום שברור שלא נפגם במשלוח, מן הראוי שתקבל שלילי. העובדה שהמוכר לא גנב ומוכן להחזיר את הכסף, עדיין לא עושה אותו מוכר טוב. יש לי סקופ! אף אחד לא קונה כדי שתרוויחו כסף. תופתעו, אבל זה מאוד מאכזב לא לקבל מוצר שהוזמן, או לקבל מוצר פגום. הקונה מרגיש חרא גם אם הוא קיבל את כספו בחזרה. אם ההרגשה המחורבנת היא באשמתו של המוכר הפידבק השלילי מוצדק לחלוטין.

barakjan

New member
אז בוא אני יספר לך משהוא

לפני בערך חודשים קנה ממני מישהוא מוצר ושלח לי הודעה כמה זמן המשלוח לוקח אמרתי לו לוקח בין 7 ל 14 יום בערך המוצר (מוצר של 12$) אחרי זה אני רואה פידבק שלילי והוא רושם שם משלוח איטי והוא אפילו לא שילם לי ההיתי צריך לשלוח לאייבי מלא הודעות שימחקו את הפיידבק בסוף אחרי מלא הודעות הם הסכימו למחוק אותו ויש עוד מקרה שלפני שבוע מכרתי מוצר ויש לי רק אותו ובדיוק שאני בא לעטוף אותו בפצפצים אני מגלה שהוא פגום החזרתי לקונה את הכסף ואמרתי לו שאני יפצא אותו ב 50% הנחה בכול פריט שיש לי באייבי וגם הסברתי לו את המקרה והוא נתן לי שלילי ולא מדובר בשבוע אחרי הקניה אחרי כמה שעות בערך מהקניה בקיצור זה מעצבן לקבל שלילי

barakjan

New member
כן

אבל אני חושב אם בן אדם רוצה לתת שלילי הוא יתן ולא יעזור דיבורים

noam weissman

New member
זה לא רק אם רוצה או לא.. זה הפתיל הקצר..

רק תבדוק כמה פה בפורום כתבו לא פעם שנתנו שלילי או שחשבו לתת שלילי... זאת חמורות לשמה ואלו שמתעקשים שזה נכון לתת שלילי על כל פיפס יהיו הבכיינים הכי גדולים במידה ויום אחד הם ימכרו ויראו איך זה בצד השני. הלקוח הישראלי הממוצע חושב שכסף גדל על העצים, שכל בעל חנות הוא מליונר והוא חייב לתת הנחה של 50% לפחות. למה מאיפה ישלם המליונר האומלל ארנונה, מים, חשמל וכו...
חנות שיש לה אלפי פריטים לא יכולה כל רגע נתון לעדכן את המלאי ויש מצבים שפריט אזל. במידה וזה פריט מדף יש מצב להזמנה חוזרת. אם זה לא פריט מדף אז קורה שנגמר אז מה ... אז על זה נותנים שלילי ... ואי רק שלא יהיו לי קונים ישראלים .. אמן
... ולחילופין קונה שקנה ולא שילם, או קונה שקנה והתחרט ואז המוכר צריך לרדוף אחרי העמלות שחייבו אותו לשווא.. לפי התאוריה של כל חמומי המוח פה אחד כזה חייב לקבל שלילי אז למה איבי הורידו את האפשרות הזאת לכל הרוחות... לכל חמומי המוח פה אם איביי היו משאירים את האופציה הם היו הופכים תוך זמן קצר אדומים חבל"ז ואז שום מוכר לא היה מוכר להם .. אני חושב שזה פייר לא כן

barakjan

New member
וואלה אתה צודק ב 100%

אבל הישראלים הם לקוחות טובים(אולי רק אצלי) היום קנה ממני ישראלי שתי פרטים

למעלה