בקשר לRAB

Dush Baby

New member
בקשר לRAB

טוב, אני חדשה כאן אבל בכל זאת. יש אתר כזה הלקסיקון של הארי פוטר ושם כתוב שבעצם רגולס בלאק, אח של סיריוס נקרא על מישהו בשם מרקוס אטיליוס רגולס... אז בעצם... RAB יכול להיות רגולס אטיליוס בלאק לא? למי שרוצה לראות את זה בעצמו, או בכלליות שיהיה לו את הלקסיקון: http://www.hp-lexicon.org/wizards/regulus.html עדן [:

Pr0NgS

New member
הוא לא נקרא עליו. הם הביאו פשוט

דוגמה ממישהו בהיסטוריה שקראו לו ככה, והם חושבים שגם משם רולינג לקחה את השם <ממשפחה לפרטי>. בכל מקרה יש מספיק אנשים במשפחת בלק עם A שאפשר לשים בתור שם אמצעי לרגולוס.

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה!

אני הדר
השתלבות נעימה!
לגבי ר.א.ב, האמת שזה כבר הופיע כאן (שמעתי על השם אלפרד ועל ארקטקוס), והיו כאן דיונים מנומקים ומפורטים למה כן ולמה לא. יש עוד הוכחה: בספר החמישי, כשמנקים את הבית של משפחתבלק, מוזכר שהיה שם עוד קמיע שאף אחד לא הצליח לפתוח. אולי זה ההורוקרוקס האמיתי.

Dush Baby

New member
../images/Emo51.gif

היי הדר..! אני עדן [[: וואי. נכון.. לדעתי צריך לקרוא את כל הספרים ולרשום את כל הדברים החשובים או החשודים ואז לנחש מי זה ר.א.ב ומה יהיה בספר השביעי... אה, ולדעתי הארי ימות בספר השביעי. כי כדאי להרוג את וולדמורט הוא צריך למות... אז.. /=... אוף, אבל את עוד מישהו זה עיצבן שהארי פשוט זרק את ג'ני?! ממש התעצבנתי ברגע הזה... וסופסוף רון והרמיוני ביחד..!![איזה איחור של כמה חודשים טובים!!!! חח]

ממ

אני חושבת שהארי ימות כי הוא הורוקרוקס (אבל זו תיאוריה עוד יותר מורכבת מהתיאוריה על ר.א.ב) או שהוא יחיה אבל יאבד את כוחות הקסמים שלו (סתם רעיון שנכנס לי ולא יוצא) אבל לא כתוב בשום מקום שבשביל להרוג את וולדמורט הוא צריך למות, כתוב שהם לא יכולים לחיות כל עוד השני חי. וזה שהארי זרק את ג'יני- זה היה ממש מעצבן אבל ממש צפוי מצידו בתור גיבור-על. (כמו ספיידרמן
) אוףףףף יש לי השבוע מתכונת ולא סיימתי שליש מהחומר! אני כל הזמן באה למחשב בשביל לחפש חומר באינטרנט ובסוף נשארת.

Dush Baby

New member
אויי את כל כך צודקת!!

וואי זה בדיוק מה שחברה שלי אמרה.. בקשר שהארי הוא הורוקרוקס.. את האמת זה די הגיוני כי וולדמורט כן השאיר בו חותמת.. ודווקא הרעיון שהוא יאבד את כוחות הקסמים שלו גם נשמע הגיוני.. את האמת לא כל כך ציפיתי שהוא יזרוק אותה... /= ולכי להתכונןן חח אל תשארי על המחשב.. כמה שזה קשה... חבל להיכשל..! [[:

../images/Emo42.gifואני שוב חוזרת לתאוריה שלי..

לדעתי הארי הוא לא הורקרוקס.. הצלקת שלו היא הורקרוקס.. אז זה מה שיקרה- הוא יהרוג אחד מאוכלי המוות וייצור לעצמו הורקרוקס, ואז וולדמורט יהרוג את הגוף שלו ואז הוא בעצם ישמיד את ההורקרוקס של עצמו (בלי לדעת כמובן) וזהו.. נראה לי שזה לא הגיוני כלכך.. תגיבו..

Dush Baby

New member
רגע..

לא הבנתי.. מי יהרווג אחד מאוכלי המוות ?? ועכשיו חשבתי על זה בקשר למה שאמרת בההתחלה.. יכול להיות שבעצם הארי ישמיד את וולדמורט ואז לאחר מכן יתעורר במרפאה ללא צלקת??

../images/Emo42.gifהארי יהרוג אחד מאוכלי המוות

ומה שאמרת יכול להיות גם וזה יכול להסתדר עם זה שהמילה האחרונה תיהיה צלקת.. אבל הרבה דברים יכולים להסתדר עם זה שהמילה האחרונה תיהיה צלקת אז לא משנה:/

../images/Emo42.gifאהה בטח הוא יהרוג את סנייפ

כנקמה.. או את בלטריקס לסטריינג' כנקמה על מותו של סיריוס נו, לא משנה חח

לידור17

New member
נכון !!!...../images/Emo13.gif

נכון הצלקת של הארי היא הורקרוקס ואני חושב שבמהלך הספר השביעי הוא ישמיד את הצלקת שלו ! (יכול להיות רולינג תרצה למתוח אותנו אז היא תשאיר את ההורקרוקס הזה לסוף...הכי יפה

shiran004

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אממ... יש מצב שזה הוא, כי כמו שאמרו יש ת'קמיע הזה שלא נפתח.. אבל עדיין, לא נראה לי שזה הוא, משתי סיבות פשוטות. 1) זה לא נשמע לי ממש האופי שלו, לפי סיריוס. [למרות שיש מצב שהוא הגזים] 2) זה פשוט מדי! זה הדבר הראשון שחושבים, ונראה לי רולינג לא תעשה משהו שנגלה כל כך מהר.... [או שהיא עושה הפוך על הפוך]

Dush Baby

New member
תודההה [:

אני אומרת.. אפשר להגיד לא משנה מה ולהסיק מסקנות[את האמת את דיי צודקת זה באמת פשוט מדי..או שזה לא או שזה הפוך על הפוך...=] אבל תכלס עד שלא יוצא הספר השביעי[קיץ 2007-למי שלא יודע..] לא נדע מה באמת יקרה.. גרר שקיץ 2007 כבר יגיע!! אתם ממש נחמדים פה [[:

הפתרון שלי ל-R.A.B ../images/Emo58.gif

אלה שלוש אותיות שכל אחת מתארת שם ראש אחר של פלאפי. הראש הראשון הוא כמובן REX השני הוא: AKI AVNI השלישי הוא: BONZO EATER תיאוריה מופרכת כמו כל תיאוריה אחרת

אני משתדל

פשוט כל שרשור על RAB שנפתח חוזר על שרשור זהה שנפתח יומיים קודם. לפחות השרשורים שהארי הורקרוקס נהיו נדירים יותר

דנקי

New member
אוקיי.. אז בואו נתחיל לדבר על תאורי

ית הארי הוא ההורק'.. לדעתי.. בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה... היי! לא כתוב פה "בלה בלה.." אתה פשוט נרדמת כי זה כ"כ..
משעמם!!
קלטו!! טחון! משעמם! גרוס מדובר!! די עם הטירוף הזה!! אופסיק.. קצת נסחפתי..

למעלה