יפהיפה(:
C chen krispin New member 5/1/08 #43 יאא זה ממש מגניב שמעתי שיש לו קעקוע אבל רק עכשיו ראיתי אותו... ממש מגניב
B BuddhaForScarlett New member 3/1/08 #8 יא.. הוא נשמע אבל קצת שונה ברדיו כאילו חידדו את הקולות רקע, האם אני המוזרה היחידה ששומעת את זה ככה או שמא גם אתם?
יא.. הוא נשמע אבל קצת שונה ברדיו כאילו חידדו את הקולות רקע, האם אני המוזרה היחידה ששומעת את זה ככה או שמא גם אתם?
S SHAHARnavon New member 4/1/08 #18 שאלה דחופה אז ככה:::... בזמן האחרון יש שמועות שג'ארד לטו בארץ... זה נכון??...
A A Bleeding Angel New member 4/1/08 #19 בטח, הוא וקולין פארל שכרו חדר במלון באילת. מעניין מה הם עושים שם
P pizi23 New member 4/1/08 #28 אהההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתה עליך ../images/Emo23.gif
אהההה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מתה עליך ../images/Emo23.gif
P pizi23 New member 4/1/08 #34 אני עדיין חצי נכה, אבל יותר טוב... כואב רק כשאני ממש דורכת עם האצבעות... אז בינתיים אני לא מסתובבת, ומביאים לי את כל מה שאני צריכה שבוע הבא אני צריכה ללכת לעוד רופא, ונראה מה יהיה. תודה מותק
אני עדיין חצי נכה, אבל יותר טוב... כואב רק כשאני ממש דורכת עם האצבעות... אז בינתיים אני לא מסתובבת, ומביאים לי את כל מה שאני צריכה שבוע הבא אני צריכה ללכת לעוד רופא, ונראה מה יהיה. תודה מותק
S SHAHARnavon New member 4/1/08 #30 מההההה?!!!את לא עובדת עלי נכון?... חחח..זה מוזר...O_O' את יודעת איזה מלון?... אולי ניסעה לשם מחר..ככה אחרי בצפר נקפוץ להגיד שלום.. חחח סתם סתם... אבל כמו שכבר אמרתי..זה מוזר.
מההההה?!!!את לא עובדת עלי נכון?... חחח..זה מוזר...O_O' את יודעת איזה מלון?... אולי ניסעה לשם מחר..ככה אחרי בצפר נקפוץ להגיד שלום.. חחח סתם סתם... אבל כמו שכבר אמרתי..זה מוזר.
B BuddhaForScarlett New member 4/1/08 #21 נופ. כרגע.. הוא באירופה מצלם סרט או שהוא בברזיל, או יותר נכון היה בברזיל.. לא דרכה כף רגלו בארץ, אחרת אנוכי, הייתי יודעת כבר.. הייתי מריחה אותו ממרחקים.. או יותר נכון הראש הענקי והרגליים הענקיות שלו היו בולטות בשטח!
נופ. כרגע.. הוא באירופה מצלם סרט או שהוא בברזיל, או יותר נכון היה בברזיל.. לא דרכה כף רגלו בארץ, אחרת אנוכי, הייתי יודעת כבר.. הייתי מריחה אותו ממרחקים.. או יותר נכון הראש הענקי והרגליים הענקיות שלו היו בולטות בשטח!
T TheTuneOfYourDeath New member 5/1/08 #39 ../images/Emo79.gif אם הוא היה פה, היית רואה פה הודעות מפחידות ומטרידות שלנו