בקשר ל3 ביצים!

ellzusman

New member
בקשר ל3 ביצים!

היי זה שוב אני מאתמול אוקיי אז בקשר לממה ששאלת אותי אני בן 17 וחצי .. הגוף שלי מגיב מהר מאוד לאימון זה כנראה תורשתי במשפחה..ואצלי התוצאות נראות מהר מאוד.. אני אוכל 3 ביצים ביום וחוץ מזה אני אוכל הרבה אפשר להגיד!! אבל בזמן האחרון הלך לי התאבון אין לי מושג ממה וכן אני עושה 47 מתח ו250 שכיבות צמיחה .. עכשיו אני אוכל רק את הצהוב אמרו לי שזה לא בריא .. אז איך אלי יאנה אוכל 30 ביצים ביום ? לו זה בריא.. אני לא מבין את העניין הזה אתה יכול לענות לי על השאלות ואני אוכל הרבה לחם ועוף . גבינות וכו.. אני אוכל טוב אפשר להגיד .. אז אתה אומר שזה לא בריא לאכול 3 ביצים ביום ? או שאתה אומר שאני צריך לאכול יותר ביצים ביום..

תזונה

אם אתה מתאמן אתה צריך לאכול 1.7 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף שלך. לכן אם אתה אוכל מוצרי חלב ועוף במידה מספקת אין צורך לאכול בכלל ביצים, לעומת זאת אם אתה לא אוכל מספיק חלבונים ביום יש צורך בביצים או כל מזון אחר שמכיל חלבון, הייתי ממליץ על קופסה טונה עדיף על 8 ביצים (חלבון בלבד).

leahle

New member
חוצמזה ש...

3 ביצים זה אולי טוב מבחינת החלבון, אבל 3 ביצים ביום?! ועוד כל יום? ממש לא מומלץ... לכן כמו שרמי ירון אמר, יש עוד הרבה תחליפים לחלבון, חוץ מביצים.

sowhatt

New member
אני חושב שקוטג´ עדיף , לא?

גם יש יותר חלבונים, גם סידן לעצמות, והמרקם עדיף מאשר הטונה

למעלה