בקשר ל-WILD

agentchaos

New member
בקשר ל-WILD

במה עדיף לי להתרכז?בנשימות שלי או לספור בראש? מה אתם מעדיפים

silverhawk

New member
אין תשובה נכונה

זה מאוד אינדיבידואלי ועליך למצוא את השיטה שעובדת עבורך. אני מציע שתנסה דברים שונים ותראה מה הכי יעיל בשבילך.

Amaterasu

New member
לא בנשימות

אני חייב להגיד שקשה מאוד לענות על שאלות בשיטת ה-WILD, מפני שאף אחד לא באמת פיצח מה בדיוק מתרחש במהלכה. שמעתי על המון שיטות. אחת המוצלחות הייתה של ניקולס ניופורט שהציע לדמיין תפריטי מחשב שרצים על המסך, ואתה מקליד במהירות גוברת עוד ועוד ומשנה דברים בתפריטים של המחשב. זה מעמיס על המוח ובאותו הזמן יוצר אצלך איזו פעולה שמכניסה אותך לתוך חלום וגורמת לך לשכוח שאתה "מנסה" להיכנס לחלום. בכל מקרה חשוב שההתמקדות הזאת תרחיק אותך ממחשבות על הגוף הפיזי. לכן, להתמקד בנשימות זה לא דבר טוב, בגלל שזה מה שמשאיר אותך פיזי ובהכרה. כשמנסים להיכנס למדיטציה מתרכזים בנשימות כדי לזכור מי אתה ולהירגע. ב-WILD המטרה היא אחרת לגמרי. המטרה היא כביכול "לאבד את עצמך" כדי למצוא את עצמך בתוך חלום. בשביל זה צריך לשכוח את הגוף הפיזי.

Amaterasu

New member
כמעט שכחתי

בתולת החלומות זה סיפור שכתבתי שמתאר בפרקים המאוחרים יותר שלו כניסה לתוך WILD כמו שאני חוויתי אותה כמה פעמים. אני לא יודע עד כמה זה יעזור להסביר מה בדיוק קורה שם, אבל אני לא יכול לחשוב על דרך טובה יותר להסביר את זה עד שתחווה את זה בעצמך כמה פעמים: http://www.halom.co.il/s

agentchaos

New member
תודה

אני יקרא את הסיפור :) תוכל לענות לי במייל ששלחתי לך?

למעלה