בקשר ל- which bsb is gay

yaelbsb

New member
בקשר ל- which bsb is gay

ווואייי!! תקחו את זה בקלות! זה אמור לדבר על כל להקות הבנים... לא רק על הבסב.. אתן לא חושבות שזה כבוד שבחרו בבאקסטריט בויז לייצג את כל להקות הבנים שקיימות? למרות שהם להקת פופ.. :) take it easy!

אוהו?

אני דווקא אוהבת את הקטע הזה, תמיד נחמד לרדת על הלהקות שאת מעריצה, אנחנו הרי לא דפוקות ויודעות שהם לא משולמים

JuveFan

New member
מה!?!?

מעריצת בקסטריט בויז שלא חושבת שהם מדהימים ומושלמים!?!? האם את מתבגרת??? האם זה אחרית הימים???

craving brian

New member
אויש, נו....

אנחנו יודעות שהם לא מושלמים! אין בנאדם מושלם!! אז אולי תלך מכאן כבר..? הרי להקות בנים, בעיקר בקסטריט הלא מושלמים הם לא לרמה המתקדמת שלך.....

yaelbsb

New member
שטחיות.

מה קשור? מה, אם יש מישהי שאוהבת את המוזיקה וכבר לא ממש אוהבת את הגוף והסקסיות שלהם, אז היא לא מעריצה? ומה תגידו על מעריצים בנים? שהם הומואים? :S

bsbgirl

New member
כמו שקווין אמר...

אתה יודע שאתה מצליח כשאנשים מתחילים לרדת עליך... **וכן הוא אשכרה אמר את זה....

לול

זה לא רק האו אמר ואם אנחנו כבר בקטע של ציטוטים, יש לי ידיד שמכיר את ניק טוב (מאוד) והוא סיפר ל יעל משהו שניק אמר לו פעם, זה מדבר על זה שמעריצים מניעים את העולם והכל, עוד משפט של אנשים מפורסמים

JuveFan

New member
אומללים!?!? אנחנו!?!?

"למען אותם אומללים שעדיין מסכנים את חייהם..." (מתוך החתימה שלך). את קוראת לחיילים אומללים!?!?!?!? את לא מתביישת???

JuveFan

New member
במה???

בזה שאת קוראת לכל החיילים (ובניהם אני) ששומרים עלייך בשטחים אומללים, כדי שתוכלי ללכת לעשות שופינג עם החברות המגניבות שלך ולראות קליפים באמ טי וי של בקסטריט בויז המדהימים והמושלים!

shiran™

New member
../images/Emo46.gif

הם לא אומללים

אוקי

אני חייבת להגדיד: לכו להזדיין, ותסלחו לי מראש! אפ אני חשובת שלהיות בבוץ ובאיכסה הכללית של צה"ל זה אומללות, זאת דעתי הפרטית, טוב?

JuveFan

New member
יא אומללה!!!

יא בת 14 מטומטמת!!! (למרות שאני מרגיש מטומטם שאני בכלל מתווכח עם תינוקת בת 14...). תקשיבי יא תינוקת מפונדרקת, בזמן שאת מתפנקת לך בבית על הספה מול אם טי וי עם קליפים של הבקסטריט בויז המדהימים והמושלמים, יש חיילים אמיצים ששומרים עלייך! מה תעשי כשתהיי בצבא? תכיני קפה לבוס ותמצצי לו? תמייני נירות? חתיכת ילדה מטומטמת!!!

JuveFan

New member
אה, כן...

הבקסטריט בויז נהרגו היום אחרי שהאוטו גלידה שלהם נפל לתהום.

tchch

New member
קים...

למחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואתה...כן כן אתה...תעוף מפה,מה קשור לאוטו גלידות יא מסכן...(אל תענה) ביי ביי!!!

mya 6

New member
אתה יותר עלוב ממה שחשבתי..

אתה יורד על הבקסטריט בויז בגלל הדעות שלה??? אם אתה רוצה תתווכח איתה מתי שאתה רוצה ומצידי שיתפוצץ לך הוריד מרוב עצבים! רק אל תעשה את זה פה טוב?!.. אתה יותר מסכן ממה שחשבתי.. וד"א, מה הקשר לאוטו גלידה אתה מוכן להסביר לי??.. בשנאה תהומית- מעיין!.

tchch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גו מעיין!!!!!
you good!!!!! go girl!!! חחחחח את גדולה!!! תמשיכי ככה!!!

למעלה