בקשר ל-Vma

LoCo PoR CaMiLa

New member
בקשר ל-Vma

הייתי רוצה לדעת מי אתם חושבים שיזכו בקטגוריות הבאות השנה [למרות שעדיין לא נקבעו מועמדים]..: Best Male Video Best Female Video Best Group Video אני חושב שאלו יזכו: Best Male Video - Usher 'Yeah' Best Female Video - Britney Spears 'Toxic' Best Group Video - Outkast 'Roses'/'Hey Ya' מה אתם חושבים

LoCo PoR CaMiLa

New member
קפוץ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

הקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק
חבר'ה שתפו פעולה אני רוצה לראות מה אתם חושבים...

dilan angel

New member
מסכימה איתך,../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

חוץ מהזכייה של בריטני,לדעתי ביונס תיקח.. בריטני לא זכתה בVMA שניםםםםםם ,משנת 2000,וחבל כי מגיע לה.

LoCo PoR CaMiLa

New member
אז מה עם בריטני אף פעם לא זכתה

השנה היא הולכת לזכות לפי דעתי. עשו סקר ו-78% מהאמריקאים חושבים שבריטני צריכה לזכות. שנה שעברה זה היה רק 2.6% LOL, ובשנת 2000 זה היה 18%... השנה 78%! גם העיתון ניו יורק פוסט [עיתון מוכר ויוקרתי למי שלא מכיר..] כתב שאם בריטני לא זוכה השנה זו בושה ל-Mtv כי הם טחנו את הקליפ וגרמו לאנשים כבר להתאבד ממנו. נראה לי שהשנה היא הולכת לעשות את זה [סוף סוף..], ואם היא לא תזכה בזה אני מאמין שהיא תיקח את קטגוריית הפופ לפחות...

TheRasmus

New member
לדעתי..

-Usher-Yeah ללא ספק
-Britney-Toxic או Kelis-Milkshake -אחד מהשירים של Outkast או NERD-She Wants To Move וגם לBEP יש סיכוי טוב.

ערן1987

New member
הקליפ של YEAH ממש לא מיוחד

אבל הוא יזכה בגלל השיר ולא בגלל הקליפ וממש חבל

dilan angel

New member
צודק../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

עעע! בגלל שחרשו עליו הקליפ והשיר נמאסו כבר!

LoCo PoR CaMiLa

New member
לא חשבתי על מילקשייק../images/Emo12.gif

זה היה להיט גדול ב-Mtv לפי מה שהבנתי... זאת הולכת להיות תחרות קשה
למרות שלפי דעתי ברור שטוקסיק לוקח...

ערן1987

New member
מילקשייק לא קליפ מיוחד

טוקסיק ייקח(מבין ה-2,לא זוכר עוד קליפים)

LoCo PoR CaMiLa

New member
לך תדע../images/Emo4.gif

הזמרות השחורות הם בעדיפות ראשונה בקטגורייה כזאת, יהיה קשה לבריטני לנצח
ביונסה וקליס... ממ לא, לא נראה לי שבריטני תיקח. אני מאמין שבקטגוריית הפופ היא לוקחת 95%... אין לה מתמודדות קשות בקטגורייה הזאת דרך אגב, כמה זמרים מתמודדים בקטגורייה אחת
יש מספר מוגבל

ערן1987

New member
5 בד"כ

לפעמים לפעמים 6(לא יודע למה ככה).. בכל מקרה,אני לא חושב שביונסה תנצח כי MMAI לא היה כ"כ מיוחד ו-NG פחות ממנו.. אולי היא תנצח בבחירת הצופים,לזה יש סיכוי

LoCo PoR CaMiLa

New member
מה, ביונסה תנצח בבחירת צופים?

לא נראה לי... זאת לא השנה שלה ולא מגיע לה לזכות בכלום!... לבריטני יש סיכוי לזכות, כי לפי מה שאני רואה היא ממש אהובה השנה....

Smelly

New member
לדעתי...

Best Male Video Usher - Burn Best Female Video Christina Aguilera - The Voice Within (בתקווה) אבל אם לא אז... Beyonce - Me, Myself & I (שגם רוב הסיכויים לא תזכה...) Best Group Video OutKast - Hey Ya או... Linkin Park - Breaking the Habit או... Maroon 5 - This Love אבל כנראה D12 יזכו (לצערי הרב...)

LoCo PoR CaMiLa

New member
לא חשבתי גם על ../images/Emo12.gifD12

אז זה או אאוטקסט או די12... לדעתי D12 יקחו בסוף

למעלה