בקשר ל-Vma

LoCo PoR CaMiLa

New member
בקשר ל-Vma

אתם יכולים לתת לי את הקטגוריות זכייה
תודה מראש
וסתם עוד שאלה לפתיחת דיון, מי אתם חושבים יהיו שלושת האומנים (או להקות) הכי בולטים באירוע (מבחינת זכייה בפרסים)
אני חושב שUsher יזכה בהרבה פרסים, D12 ועוד כל מיני ראפרים שהלך להם השנה... בתקווה שבריטני תקטוף את הפרס הראשון שלה ב-Vma השנה בכל הקריירה שלה

Smelly

New member
אז ככה...

אם הבנתי נכון את השאלה: עדיין אין שום זוכים כי תהליך מיון המועמדים מסתיים רק בסביבות יום חמישי (לפי מה שהבנתי מחברי אקדמיית ההצבעה...) והמועמדים מוכרזים רק כחודש לפנינ הטקס, ככה שבסביבות ה-25 עד ה-29 ליולי עוד לא יודעים את המועמדים... הזוכים הראשונים מוכרזים בזמן תוכנית השטיח האדום של MTV... לגבי השאלה השניה: הזכיות הגדולות יהיו של אשר ואאוטקאסט... די-12 אולי יזכו בפרס אחד-שניים... בריטני תהיה מועמדת לפחות ל-2 פרסים אבל אנשי האקדמייה לדורותיהם לא ממש אוהבים אותה ולכן אני מאמין שגם השנה היא לא תזכה (ואם היא תזכה, זה יהיה בפרס שולי)... לעומת זאת, זה אולי יפתיע, אבל ישנו סיכוי גדול שכריסטינה אגילרה גם תהיה מועמדת לפחות לפרס אחד על הקליפ (המדהים) לשיר "The Voice Within" ואני מאוד מקווה שתזכה... ולעוד פרטים על הטקס של השנה, את/ה מוזמן/ת להיכנס לאתר הישראלי של הטקס בכתובת: http://planet.nana.co.il/vma2004 או לקומונה, בכתובת: http://communa.tapuz.co.il/vma04 והודעה חשובה: ביום שלישי מבצע פרסי ה-VMA של הפורום מתחיל!!!
אסור להחמיץ!!!

LoCo PoR CaMiLa

New member
לא התכוונתי לזוכים../images/Emo70.gif

התכוונתי לקטגוריות
כמו: האומן הנשי, כיאוגרפיה של קליפ, כיאוגרפיה של קליפ ועוד... ואני מסכים לחלוטין
גם אני חושב שבריט לא תזכה השנה, כי ממש לא אוהבים אותה שם... זה יהיה ממש מפתיע אם כן... ולמה התכוונת כשאמרת "פרס שולי"
בכל זאת, לכריסטינה אין שום סיכוי לזכות
שנה שעברה היא הייתה מועמדת ל-4 פרסים ולא זכתה בכלום פשוט בושה
אני לא רואה למה השנה היא תזכה ועוד עם The Vice Within.. ואני לא חושב שהוא יתמודד בכלל חח...

ערן1987

New member
פרס שולי זה כל הפרסים הלא חשובים

כמו כיאוגרפיה בקליפים.. זה לא כמו לזכות ב"הקליפ הטוב ביותר-אר'נ'בי" או משהו כזה

LoCo PoR CaMiLa

New member
ויעונ נותנים את הפרס בטקס

או שזה לא בטקס
כמו שקיילי זכתה בגראמי אבל זה לא היה בטקס... זה אותו הדבר

ערן1987

New member
אני חושב שנותנים את זה "לייב"

הגראמי זה שידור חי,כמו באוסקר למשל.. נגיד זכית באוסקר אבל את לא נמצאת במקום שבו מחלקים את הפרסים אז מישהו לוקח את הפרס ואז מתישהו מביאים לך את זה(רומן פולנסקי שזכה באוסקר לפני שנתיים נראה לי קיבל אותו 5 חודשים אחרי שזכה).. אבל בגלל שזה VMA אני מאמין שתוך ימים יקבלו את זה

Smelly

New member
תשובות (+ תגובה לערן1987)

אז ככה, הקטגוריות הן:
01. Best Video of the Year 02. Best Male Video 03. Best Female Video 04. Best Group Video 05. Best New-Artist in a Video 06. Best Pop Video 07. Best Rock Video 08. Best Dance Video 09. Best R&B Video 10. Best Hip-Hop Video 11. Best Rap Video 12. MTV|2 Award 13. Viewer's Choice 14. Breakthrough Video 15. Best Video Fron a Film 16. Best Direction of a Video 17. Best Choreography in a Video 18. Best Special Effects in a Video 19. Best Art Direction in a Video 20. Best Editing of a Video 21. Best Cinematography of a Video​
בסה"כ:21 קטגוריות!!! מה שנעשה בשנה שערבה לכריסטינה היה נראה לי עוול! הייתה לה שנה מדהימה בסה"כ... "Dirrty" לא היה הקליפ הכי טוב שלה ואולי אם היא הייתה מועדמת על "Fighter" היא הייתה זוכה בפרס מסויים... בשנה שעברה היא נכנסה לרשימת הקליפים המועמדים עם "Dirrty" ועם "Beautiful", ומכייוון שלא ניתן להיכנס לרשימה עם יותר משני קליפים כנראה שהשנה היא תיכנס עם "Fighter" ועם "The Voice Within" -- שניהם קליפים מדהימים ומושקעים, ולכן ישנו סיכוי לפרס... השנה גם אין ממש תחרות בקטגוריית הקליפ של זמרת מכייוון שאת בריטני לא ממש אוהבים, ביונסה תיכנס אבל לא עם שיר חזק כמו "Crazy In Love" של השנה שעברה, מיסי אליוט לא תזכה השנה בפרס (אין כמעט סיכוי לזכייה שניה רצופה) והמועמדת החמישית כראה תהיה אבריל לאבין עם "Don't Tell Me" או אשאנטי עם "Rain On Me" שהן לא ממש מהוות איום... בשנה שעברה הייתה תחרות צמודה עם ביונה ועם מיסי שהייתה אחת מהמועמדות החזקות בטקס... בקשר למה שאמרתי על "קטגוריות שוליות" הכוונה היא לקטגוריות ההפקה, כלומר, הבימוי, העריכה, הצילום, הכיאוגרפיה... אני מודע לעובדה שהן בעצם אלה שחשובות, כי בלעדי האנשים האלה בקטגוריות לא היו קליפים... אבל התייחסתי אליהן כ"שוליות" כייוון שככה MTV מתייחס אליהן
בזלזול!!!

ערן1987

New member
וחבל שככה

אבל בעקרון זה באמת "משני".. בכל מקרה,אולי פינק תהיה מועמדת.. לך תדע

Smelly

New member
גם פינק...

זוכת עבר על "Get The Pary Started" (רק אלוהים יודע למה...) לא מהווה איום ממשי, אם כי יותר מהשתיים האחרונות... אם היא תהיה מועמדת זה יהיה ככל הנראה על "Trouble" בקטגוריות שונות ועל "Feel Good Time"... קשה לי להאמין שהיא תכנס עם "God Is A Dj"... אבל אני מוכן לבדוק את זה...

LoCo PoR CaMiLa

New member
נכון שאת בריטני לא אוהבים אבל הגזמת

... שפייטר יזכה וטוקסיק לא
איזה שטויות
וזה עוד משנה שעברה
כאילו, זה כל כך בולט לעיין שטוקסיק הרבה יותר טוב ומוצלח משתי הקליפים האיומים של כריסטינה
ובכל זאת, אני בהחלט מסכים שעשו עוול לכריסטינה, היא הייתה צריכה לזכות בפרס אחד לפחות, באמת מגיע לה על השנה הזאת

Smelly

New member
הערה...

הקליפ לטוקסיק ולפייטר שווים באיכותם... אני אישית אומר שהיא תהיה מועמדת על "The Voice Within", שד"א בויים ע"י הבמאי של דרטי (מי היה מאמין...) והוא קליפ מדהים... זה קליפ שרק מעטים עשו כמוהו (ע"ע אלטון ג'ון), כלומר, קליפ של "לונג-שוט" קליפ שהוא מאוד מסובך לעשייה.. ובנוסף הוא יצא מקסים וכ"כ מתאים לשיר שזה מדהים... אז בקשר לבריטני: טוקסיק הוא קליפ מעולה (אותה אני לא סובל...), היא או חברת התקליטים שלה בחרה/ו במאי מעולה -- ג'וסף קאהאן, שביים קליפים גם לאמינם (כמו "Without Me" -- שזכה, כזכור לכולנו), אבל הבעיה היא, שאנשי התעשייה החברים באקדמיה כנראה לא ממש אוהבים אותה ואולי גם חלק מהצופים החברים באקדמיה... אולי היא תזכה בבחירת הקהל אם היא תצליח להתברג לקטגוריה ואם לא יהיו לה מועמדים חזקים, כמו 50-סנט, ביונה, ג'י-יוניט, די-12 ועוד...

LoCo PoR CaMiLa

New member
איך אתה יכול להגיד על Tvw

שהוא קליפ מדהים
מה מדהים בו
החזה הבולט והמשופץ של כריסטינה
זה הקליפ הכי משעמם שאי פעם ראיתי וכל הביקורות טענו כך
גם המעריצים שלה
קליפ משעמם בטירוף, הוא יכל להצליח בהרבה יותר אבל הקליפ היה ממש ממש לא מוצלח
ופייטר ליד טוקסיק לא שווה כלום, פייטר זה קליפ מזעזע לפי דעתי אבל זה כבר עניין של טעם... ואם כל הכבוד לחברים באקדמייה, כבר כתבים ועיתונים נותנים להם על הראש אם הם לא יתנו פרס לבריטני (לא שזה עוזר או משהו), הנה העיתון היוקרתי והמוכר "ניו יורק פוסט" כתב על ה-Vma והיו רשום שם שאם בריטני לא זוכה עם טוקסיק זה הדבר הכי מביש של ה-Mtv כי זה הקליפ שהחזיר את בריטני לימים הטובים והיה הלהיט הגדול של השנה ע"י אומנית
אם טוקסיק לא זוכה, זה בטוח לא יהיה כריסטינה עם הקליפים המשעממים/מזעזעים שלה... אם היא תתמודד בכלל כי הם כבר ממש ישנים... ודווקא נראה לי שבריטני תוכל לזכות בתחום הפופ והאומנית המצליחה, אבל אומן אהוב ע"י בחירת הקהל זאת לא תהיה בריטני...

ערן1987

New member
השירים של אלישיה קיז הצליחו יותר

מטוקסיק של בריטני.. למרות שהקליפ שלו יותר טוב מהקליפים שלה ואני בטוח שהוא יביא לה כמה קטגוריות

LoCo PoR CaMiLa

New member
את יודע, הטקס הזה הוא לא רק עניין

של הצלחה, אלא גם של איכות. וזה תחרות קליפים לא שירים... אני יכול לראות את בריטני זוכה בקטגוריית הפופ כי אין שום מתמודדת חזקה, ובקטגוריית האומנית של השנה בריטני גם מהווה איום, אבל בכל זאת אלישיה קיז נראית יותר הגיונית...

ערן1987

New member
אני לא מדבר על קליפים אלא על השירים

את כתבת "היה הלהיט הגדול של השנה ע"י אומנית".. וזה לא נכון,2 שירים שלה עקפו אותו,כנ"ל שירים של ביונסה("נאטי גירל" ו"מי מאייסלף אנד איי")

למעלה