בקשר ל-Uninvited

Ruhama2005

New member
בקשר ל-Uninvited

למישהו יש כאן תרגום לעברית של השיר המדהים Uninvited? תודה מראש.

FroZeN Heart

New member
אני מקווה שהצלחתי...

אני מתנצלת מראש על טעויות אם יהיו, עשיתי מה שיכולתי- שיר קשה... התרגום: כמו שכל אחד יהיה אני מוחמאת מהריתוק של ממני כמו כל אישה חמת מזג פשוט רציתי להשתוקק לדבר/יעד אבל אתה לא מורשה אתה לא מוזמן עילבון מצער(או משהו כזה...) חייב להיות מרגש באופן מוזר לראות אדם שאדיש לרגשות מתפתל במבוכה חייב להיות ממש מלבב לראות רועה פוגש רועה אבל אתה לא מורשה אתה לא מוזמן עילבון מצער כמו טריטוריה שעוד לא נחקרה אני כנראה מרתקת מאוד אתה מדבר על האהבה שלי כאילו חווית אחת כמו שלי בעבר אבל זה לא מורשה אתה לא מוזמן עילבון מצער. אני לא חושבת שאתה חסר ערך אבל אני צריכה רגע לשקול את זה בכובד ראש. מצטערת לגבי הביטוי "עילבון מצער" זה הצירוף הכי הגיוני שהתאים לכאן...

Ruhama2005

New member
יאא תודה רבה רבה רבה!!!!! ../images/Emo24.gif

את גדולה!!! ושוב תודה רבה!!!!!

Rוית

New member
כמו כן יש במאמרי הפורום

פירוש לשיר.. אמור להיות בכל אופן.. (אגב, בקרוב מאוד אני מעוניינת לעדכן את כל מאמרי הפירושים, תתכוננו
)

chaos12

New member
פירוש לשיר

בעצם אלאניס פונה פה למעריצים שלה כשהיא אומרת שהם לא מוזמנים לחיים הפרטיים שלה כמו לדוגמא בשורה "אתם מדברים על האהבות שלי כאילו שחוויתם אותם" או כשהיא אומרת בשורה האחרונה "אני לא חושבת שאתם חסרי ערך אבל אני צריכה רגע כדי להשתחרר(או משו כזה)" יום הולדת שמח לאלניס ולוויד!!!

Rוית

New member
אף פעם לא חשבתי על זה ככה..

גורם לי להסתכל על השיר בצורה שונה לחלוטין!!

AlanisJunkie

New member
תקשיבו, צר לי לאכזב אתכם, אנשים...

אבל בזמנו היו כל מיני השערות על מי מה או על מה נכתב השיר. חלק אמרו שאלאניס עברה חוויה של קשר לסבי עם אישה ועל זה נכתב השיר (ובאמת אפשר בקלות לקשר את זה לכך. "את לא מורשת" וכו'...) בכל אופן, על כך אלאניס הגיבה בפשטות "ביקשו ממני לכתוב שיר לסרט 'עיר של מלאכים', צפיתי בסרט וכתבתי את השיר עבורו". אז אולי היא עירבה פה באמת כמה עניינים אישיים, אבל מי שיצפה בסרט יבין על מה השיר מדבר...:)

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo2.gif

תמיד השורה הזאת ושורת הפתיחה "כמו שכל אחד יהיה אני מוחמאת מהריתוק של ממני" גרמו לי לחשוב את אותו הדבר..
ועוד התקופה שהיא כתבה את השיר..
גם מתאים, לא?
רק שזה פסקול לסרט שלא ראיתי..אז אין לי מושג..

למעלה