בקשר ל-rhcp

• פותח הנושא S.C
  • פורסם בתאריך

S.C

New member
בקשר ל-rhcp

לכל מי שלא מעריך את זה שהם באים . רד הוט הם להקה בת זונה יש מלא מלא מעריצים בכל העולם ותאמין לי שכשהם באים לארץ הם עושים טובה למעריצים כי הכסף שהם יעשו פה לא מתקרב למה שהם יעשו בארצות אחרות... חוץ מזה , הם נגנים מצויינים וצריך להעריך אותם , מי שלא אוהב אותם בעיה שלו... אל תהרסו לאלה שכן את הרגע המדהים הזה...

ReD-HoT-GiRL

New member
תודה לך...!!

גבררר... סתם.... מה עובר עליי?! אולי זה מרב השמחה??

S.C

New member
מבין אותך...

איך אני מחכה ליום הזה , שאני יעמוד בקהל יקבל מרפקים כל הזמן בפנים ויראה את פלי עושה דברים מדהימים!!! רק שהטירונות שלי לא תימשך יותר מדיי... , לא בא לי לברוח ולהיכנס לכלא אחרי זה (אפילו שזה שווה את זה)

HadesK

New member
בהחלט!

אם יש משהו שאני קמה בשבילו עכשיו בבוקר זה רק בגלל זה... אני פשוט לא מאמינה שזה קורה... הם קיימים כבר כמאט 20 שנה ורק עכשיו!!!! Hades

Grass_Hopper

New member
כוס אמק ארס

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בצבא אני אפספס את ההופעה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא כוס אמא שלך s.c

S.C

New member
יש לי רק תגובה אחת בשבילך...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נדפקת חחחחחחחחחחח אתה תרוץ ותזיע ותעשה שמירות ואני ימחץ למוות בהופעה שלהם!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

לא נורא

בטח יביאו לנו הופעה לבסיס, שרית חדד, אייל גולן ואתניקס... אני בטוח שהם יעשו לנו שמח ... :)

אני גם לא מעריצה גדולה אבל...

אני לא אפספס את זה. אני חושבת שתמיד כדאי לראות להקות בלייב כי גם אם לא אוהבים את המוזיקה שלהן, יש משהו שונה בהופעות חיות שפשוט עושה לך את זה, גם אם המוסיקה עדיין לא לטעמך...

MiToOsH

New member
ומי לא תוכל ללכת?

כמובן אני והנאחס שלי! דמט! דבר ראשון - כרטיס עולה 280 שקל... סתם ליידע כללי.... דבר שני - בקרית ביאליק אין אוהבי רד הוט למיניהם (חוץ משניים => ידיד שלי ואני, הוא הולך עם חברים של אח שלו) בלעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!! גלעדה => רוצה לבוא איתי? aMiT

MiToOsH

New member
מה צבא? מי צבא ?

מה לך ולצבא? איך הגעת לצבא? (משרד חקירות מית`ו מסטולית`ו בע``מ) ומה קרה שלא ``ייבשת`` אותי כמו שאת רגיל? aMiT (בהלם מהתגובה הנחמדה שלך!)

למעלה