בקשר ל ocd

בקשר ל ocd

אני רוצה לדעת יש לבעיה יש לי בעיה אם תלישת גבות המון גם אני שואלת את אותה שלאה המון פעמים כמו כן אני לא אוהבת שנוגעים לי בדברים או מוזזים לי דברים כי אני חרדה מדה הייתי רוצה לדעת אם זה התחלה של ocd אשמח לדעת תשובות ויש לי עוד כמה דברים קטנים שמפריעים לי אשמח לקבל תשובה

שיריתי!

ב OCD יש את העניין של שאילת שאלות,המון שאלות, המון פעמים, גם דברים שיודעים עליהם את התשובה בכל זאת שואלים, כי צריך חיזוק ואישור מהסביבה.זה המצב שלי בכל אופן. לא סתם קוראים לה "מחלת הספק". אבל לגבייך אין לי שום סמכות להחליט אם יש לך OCD נראה לי עדיף לקבל חוות דעת מיקצועית. אולי תשאלי את הפסיכולוג של הפורום...? בכל אופן מה שיהיה- העיקר הבריאות. בהצלחה!

אמא11

New member
היי שיריתי יקרה

לכל אחד יש קצת OCD - התנהגויות קטנות, מחשבות טורדניות, טקסים , אמונות טפלות ועוד.כל הנ"ל נחשב להפרעה לפי קריטריונים כמותיים כמו כמה זמן זה גוזל במשך היום, עד כמה זה מפריע לתפקוד, עד כמה זה גורם לסבל. יש אנשים שמנקים יותר מאחרים או פוחדים מדברים שונים ונמנעים מהם - יותר מאחרים, או שלא אוהבים שמזיזים להם דברים (כמו שכתבת) ועדיין זו אינה הפרעה. רק איש מקצוע (פסיכולוג או פסיכיאטר ) יכול לאבחן וזאת אחרי תשאול מקיף. את יכולה לקרוא עוד על ההפרעה בקישורים של הפורום. ברוכה הבאה. אנחנו כאן אם יש לך עוד שאלות תמי

adoshe

New member
לצערי הרב גם אני תולשת גבות כנסי

אני יודעת איזה סבל זה ליתלוש את הגבות ואחרי זה לתחיל לצבוע אותם עם צללית או עיפרון לפעמיים אני מפסיקה ואז חוזרת לזה תיראי בקשר לעם זה קשור לocd או לא אני לא יודעת וגם אני לא יכולה לאבחן דבר כזה אבל אני הובחנתי כאחת שסובלת מocd לא בגלל הגבות אלה בגלל מחשבות טורדניות וטקסים שאני עושה . אני מציאה לך שתלכי לפסיכאטרית והיא תאבחן אותך מה אכפת לך תלכי תנסי פעם אחת מה כבר יכול להיות אני חושבת שזה יעשה רק טוב והיא תתן לך תשובות לשאלות שלך בנוגע למה שאת עושה . שיהיה בהצלחה גדולה ..............

למעלה