בקשר ל IIS ב XP מישהו יודע איך אני קובע משתמש וסיסמה לחיבור ל FTP?
Y Y.G.J New member 9/10/02 #2 פשוט תפתח ftp תעשה עליו מאפיינים יש לך בכרטיסיה השלישית שנקראת סקיוריטי... תבחר שם משתמש וסיסמא ותוריד למטה את הV של הwindows.... משהו שמוודא שזה משתמש שקיים במחשב שלך ואתה לא צריך אותו כל עוד זה לא משתמש שקיים כמשתמש שיכול להפעיל אצלך את הwindows
פשוט תפתח ftp תעשה עליו מאפיינים יש לך בכרטיסיה השלישית שנקראת סקיוריטי... תבחר שם משתמש וסיסמא ותוריד למטה את הV של הwindows.... משהו שמוודא שזה משתמש שקיים במחשב שלך ואתה לא צריך אותו כל עוד זה לא משתמש שקיים כמשתמש שיכול להפעיל אצלך את הwindows
N nozza New member 9/10/02 #3 כן אבל הסיסמה כל פעם חוזרת להיות מה שהיתה קודם (שאני לא יודע מה היא כי היא מוסתרת). יודע על מה אני מדבר?
כן אבל הסיסמה כל פעם חוזרת להיות מה שהיתה קודם (שאני לא יודע מה היא כי היא מוסתרת). יודע על מה אני מדבר?
Y Y.G.J New member 9/10/02 #4 היא לא חוזרת להיות מה שהיא היתה פשוט לא משנה איזה סיסמא תכניס - זה תמיד עושה את זה מספר קבוע של כוכביות (עיגולים) כדי שלא תוכל לנחש כמה תוים הסיסמא
היא לא חוזרת להיות מה שהיא היתה פשוט לא משנה איזה סיסמא תכניס - זה תמיד עושה את זה מספר קבוע של כוכביות (עיגולים) כדי שלא תוכל לנחש כמה תוים הסיסמא
N nozza New member 9/10/02 #5 או קיי. יכול להיות אבל אני לא מצליח להתחבר ל FTP עם המשתמש והסיסמה שהכנסתי. למה?