בקשר ל - gamebook שהוזכר כאן.

lonefairy

New member
בקשר ל - gamebook שהוזכר כאן.

היי, אני בדר"כ קוראת סמוייה כאן, אבל עכשיו יש לי שאלה. לפני זמן מה הוזכר פה gamebook ישראלי שעומד לצאת בקרוב. הייתי שמחה לקבל פרטים נוספים עליו, כמו שמו המדוייק, שם חברת ההוצאה לאור וקצת על סיפור הרקע שלו. נאמר כאן ששמו הוא "לשחק בעין המנסרה" או "לשחק באור המנסרה", אבל ניסיתי להריץ חיפוש ב - google על 2 השמות הללו ולא קיבלתי שום תוצאה... תודה.

ננסק

New member
אהלן קוראת סמויה,

הנה קישור לאתר הספר , עשי בו כרצונך. הספר עצמו יגיע לחנויות כנראה בשבוע הקרוב, מקסימום תוך שבועיים, אבל אפשר להשיג אותו כבר עכשיו - ישירות מהסופרת\הוצאה לאור. את מוזמנת לשלוח מייל לדסי, הכתובת מופיעה באתר. נ.ב., אני אחד מעורכי הספר.

lonefairy

New member
תודה!

מעיון באתר, נראה ממש נחמד. אגב, 770 קטעים זה יפה מאוד, במיוחד לאור העובדה שהספר הארוך ביותר שאי פעם נתקלתי בו הכיל 800 קטעים (כישוף 4 - כתר המלכים). בהצלחה לכם!

מירטל

New member
אם יוצא לך למצוא.

בחנויות לספרים משומשים את סדרת fabled lands - היא גם מומלצת בחום, עם מספר דומה של קטעים.

ננסק

New member
אתה יכול לשלוח מייל ישירות אלי,

או לדסי, ואנחנו נטפל בעניין. אין preorder רשמי לעניין, וכנראה ידרשו עוד שבועיים או שלושה עד שהספר יהיה זמין לרכישה דרך האינטרנט.

ננסק

New member
כן, מה שנקרא ספר משחק

אלא שהספר הספציפי הזה שם יותר דגש על סיפור מעניין ורציף - במקום סדרה אקראית של אירועים לא קשורים, כמו שנהוג בספרי כישוף.

למעלה