שים לב למי מתכוונת רוח האימרה
תשמע, אני אף פעם לא לוקח דברים כדברים אישיים, אני די חדש כאן ורואה שאתם ממש חלשים בחומר הזה - תרצו להאמין או לא. תאמינו במה שאתם רוצים להאמין ותחשבו מה שאתם רוצים לחשוב-I don´t care and I don´t give a shit - שלא תחשבו לא נכון, כמה ממכם אומרים לי "אל תצפה לתגובות ממני" - אני ביקשתי ממכם תגובות? הכרחתי אתכם להשתתף בדיון שקשור אלי? לא, אתם התערבתם בדיון, עשיתם את זה מרצונכם החופשי ובדעות שלכם, וזה נראה כאילו אתם עושים לי טובה שאתם בכלל מגיבים לי... מי ביקש ממכם? - טוב, אז רולר התכוון למשהו ברוח האימרה - מי מתווכח עם מי? אני התווכחתי איתכם או אתם איתי? - וזה הופך אותכם לטיפשים שפשוט אוהבים להמשיך להגיב למישהו ואז עוד להציג אותו לטיפש... ישראלים... - טוב, בכל מה שאמרתם כאן זה לא שינה את הדעות שלי ואני אמשיך אפרסם אותם - כנראה בפורומים אחרים. הממ... אני טיפש? אתם יודעים, קל מאוד להתנגד לדעותיו של אדם, זה הגיוני ולפעמים גם חיוני, רק תחשבו שאתם אנשים שמה שאני מציג כאן אחר לגמרי כנראה ממה שאתם רגילים אליו ולהכריז מיד שאני טועה ולא יודע דבר- שיא הטימטום - לא ראיתם דבר ממה שאני באמת יודע במירק ואתם פשוט אוהבים להכניס מילים לפה ועוד להאשים א-ו-ת-י שאמרתי את זה! אתם יודעים, אני כאדם שרוצה לשנות קצת דברים כאן ורוצה רק לדעת אם יש פה כמה כאלה שיודעים משהו במירק (ולא סתם מצ´טטים ומחרבשים בשכל על סקריפטינג), האמת שלא ראיתי דבר מכל זה, אתם אומרים שאני לוזר? אני מוכן להציג את מה שאני יודע, זה שאתם לא יכולים להציג כי אין לכם כלום הופך א-ו-ת-י ללוזר?! כן... הרי מאוד קל לקלל ולרדת על מישהו שמבין קצת יותר ממכם או שפשוט הדעות שלו נוגדות לדעות שלכם... ואתם יודעים מה הדבר הכי גרוע אצלכם? שיפוט האדם, אין לכם הערכה- והנה הוכחה: אני לא הרבה זמן פה וכל מה שאני שומע זה ניגודי דעות מצידי אנשים כאן, לא רק זה אלא שגם מכנים אותי לאפס שלא יודע דבר, מכנים אותי ילד בן 11?! ואם אני כן בן 11?! אני שוב אומר שהגיל ממש לא משנה, ילד בן 11 יכול אפילו לפרוץ לדאל-נט --- עשו אתם את החשבון. בקיצור, אתם ככל הנראה אנשים בעלי יכולת הערכת אדם חלשה ביותר, אם כבר להכיר בן אדם... לדעת את דעותיו האמיתיות ולא להחליט אתם בעצמכם את כוונותיו ואת דעותיו - ואז ניתן לשפוט אדם. הבעיה שלכם היא שאת זה אתם לא יודעים ו-ב-ז-ה אין לכם מה להגיב ומה להתווכח כי אתם יודעים זה נכון. אז הבעיה לא אצלי - היא אצלכם. עם אנשים בעלי יכולת הבנה קצרה כל כך... אין לי ממש מה לחפש פה. ואני מקווה שלמישהו פה יש מספיק שכל לדעת שהוא לא צריך להגיב - כי אני לא אהיה פה בשביל לראות את זה. Black Snake