בקשר ל-30/9 .. למעט מטפחות לבנות - יש תכנון נוסף ?
N Nahoum New member 20/9/04 #2 אל בורות המים אנחנו נצעק לו כולנו שישיר את זה. השאלה מתי? בואו נקבע!! אולי אחרי "לא אני הוא האיש" מישהו יצעק עכשיו ואז כל הקהל - אל בורות ה מ י ם מה אורמים?
אל בורות המים אנחנו נצעק לו כולנו שישיר את זה. השאלה מתי? בואו נקבע!! אולי אחרי "לא אני הוא האיש" מישהו יצעק עכשיו ואז כל הקהל - אל בורות ה מ י ם מה אורמים?
ק קורינה2 New member 20/9/04 #5 כן ,נראה לי שמושיקו הוא נראה טיפוס שיכול לבצע "משימה" זו. זה הוא עם הקשר ל BMW ,לא? מנסה לגייס אנשי שטיפה לרכב שלו ?
כן ,נראה לי שמושיקו הוא נראה טיפוס שיכול לבצע "משימה" זו. זה הוא עם הקשר ל BMW ,לא? מנסה לגייס אנשי שטיפה לרכב שלו ?
ק קורינה2 New member 20/9/04 #7 אוי ואבוי לי אני צריכה לחזור אחורה עם דפי הארכיון - הפעם לשרטט מי שייך למה...
ו ו ר ד ב New member 20/9/04 #8 לנחום אני אומרת שאחרי מורה לחיים כי גם ככה הוא יושב במורה לחיים ככה שלא יקום סתם גם ככה הוא יושב
N Nahoum New member 20/9/04 #9 איי איי איי ורד... נו נו נו!! בתור אחת שהייתה בכמה וכמה הופעות - את אמורה לדעת שאחרי מורה לחיים עמיר טס מאחורי הקלעים (ואז הכניסה להדרן)!
איי איי איי ורד... נו נו נו!! בתור אחת שהייתה בכמה וכמה הופעות - את אמורה לדעת שאחרי מורה לחיים עמיר טס מאחורי הקלעים (ואז הכניסה להדרן)!
N Nahoum New member 20/9/04 #11 לא מתאים לפני ההדרן אחרי לא אני הוא האיש. או אויל אחרי השיר "ללכת לשם" - שזה שיר שמח (ובטח נרים שם מטפחות..) אז יהיה מצב רוח שמח (כמו באשוד )
לא מתאים לפני ההדרן אחרי לא אני הוא האיש. או אויל אחרי השיר "ללכת לשם" - שזה שיר שמח (ובטח נרים שם מטפחות..) אז יהיה מצב רוח שמח (כמו באשוד )
ו ו ר ד ב New member 20/9/04 #12 צודק אני רואה שלא התאוששת מהמכה של אשדוד נחום תעביר היה ונגמר נראה לי שאתה צודק אחרי השיר ללכת לשם
ו ו ר ד ב New member 20/9/04 #14 לנחום ללכת לשם נראה לי בחירה נהדרת כי אחרי שיר שמח הקהל עוד היה עם מצב רוח נראה לאשדוד מזה שמחה
N Nahoum New member 20/9/04 #15 שוב אשדוד עלתה לאויר... בעצם היא אף פעם לא ירדה ממנו... אין אין אין בהופעה הבאה באשדוד ב"נ אני שם!!
ו ו ר ד ב New member 21/9/04 #16 תקשיב נראה מה תגיד אחרי תל אביב אם היה יותר טוב מאשדוד או לא אני מבטיחה שנעשה הכל שהיה יותר קצת שריקות מחיאות כפיים ומטפחות יעשו את העבודה מציון
תקשיב נראה מה תגיד אחרי תל אביב אם היה יותר טוב מאשדוד או לא אני מבטיחה שנעשה הכל שהיה יותר קצת שריקות מחיאות כפיים ומטפחות יעשו את העבודה מציון
מ מושיקו1היחיד New member 21/9/04 #17 ../images/Emo124.gifאין לי בעיה.. לצעוק,אבל לא יותר פשוט שנשיר כולנו את אל "בורות המים"ואז לא תהיה לו ברירה...??
../images/Emo124.gifאין לי בעיה.. לצעוק,אבל לא יותר פשוט שנשיר כולנו את אל "בורות המים"ואז לא תהיה לו ברירה...??