בקשר ל"מעבדה"

icecafe

New member
בקשר ל"מעבדה"

טוב הבנו שיש ראפ בכל העולם אבל הם זיינו את השכל עם כל הראפ הצרפתי הזה אז שישימו מדי פעם ראם שונה סבבה אבל תכנית שלמה כמעט???חלאס תנו לנשום שימו ראפ אמריקאי או ישראלי משהו מוכר שאנחנו אוהבים

Rapid נאור

New member
ראפ צרפתי זה דבר מדהים

ולמרות שאני לא שומע המעבדה (אין קליטה פה..) אני דוחף אותם לשים עוד ועוד ראפ צרפתי, חזק ואמץ!

TIK TAK

New member
א. אם אתה רוצה לשמוע

את המעבדה אתה יכול לשמוע לייב באתר של 102 אף אם WWW.102FM.CO.IL ב. אני גם מסכים שראפ צרפתי זה דבר "פנטאסטיק" אני דווקא שמח שיש תוכנית שדוחפת שירים פחות מוכרים ג. דווקא יותר טוב שהם הקדישו תוכנית שלמה בשביל אנשים שלא אוהבים את הראפ הצרפתי יכולים ליסגור את הרדיו וללכת לישון(למרוט שהם שמים לפעמים גם סתם בתוכנית)

da^Lord

New member
אני דווקא מרוצה מהעניין

שכשאומרים ספיישל- אז זה ספיישל.. ולא שיר אחד או שניים באמצע התכנית. אתמול היה ספיישל צרפתי, כל פעם התכנית מתמקדת בנושא אחר, וטוב שלא מתפזרים יותר מידי. אגב, הביצוע לייב היה מיוחד מאוד לדעתי, היו קטעים שביביאס התעייפה וירדה מהביט,ושמעו את זה.. אבל היא תיקנה את עצמה וחזרה , סה"כ אחלה.

TIK TAK

New member
אני גם מרוצה מהעניין

פשוט אמרתי שלמי לא אוהב זה יותר נוח אבל אני עדיין חושב שצריך מדי פעם גם בתוכניות רגילות להשחיל ראפ שונה כדי להכיר את זה לאנשים יותר

Sparkie Dee

New member
אני במקרה לא שמעתי.. אבל

אני אוהב מאוד ראפ צרפתי לדעתי שם זה מאוד מפותח... ואם אתה אומר שהם עשו ספיישל שלם אז לדעתי זה מצויין, עדיף על 2 3 שירים שבטח חשבת שהם ישימו ויסגרו עניין.. כבוד לראפ צרפתי !

Prototype

New member
ראפ צרפתי נשמה

זה כל כך מגוון, הספישל אתמול היה אחלה ובכלל סבבה שהם משלבים את זה גם בתוכניות רגילות כי בארץ לא יוצא לשמוע ראפ צרפתי מעבר לתוכנית שלהם (מבלי לקנות או להוריד וכו).

Da Judge

New member
איזה ראפרים\הרכבים הם שמו?

ואל תגידו לי סייאן או סולאר, חוץ מ
ולאיש שיכתוב לי: "סאיין וסולאר", חהחהחה מראש...

למעלה