בקשר ל טי אן

• פותח הנושא 5L
  • פורסם בתאריך

da^Lord

New member
מאיפה אתה יודע?

שמעתי שיש שם חרא הפקות. האוווווו.. סתם.. שמעתי משהו משם וזה באמת ברמה שלא היתה עדיין בארץ .

GISmo

New member
שמעו את דעתי...

סוהל אחד מדאם למד בבית ספר שלי ונודעתי שאין לו דעה גזענית אחת ותאמינו לי שגם לטי אן אין דווקא ההיפך הם בעד שלום ואיחוד ושוויון .ומה שלדעתי הכי מאפיין אותם חוץ מהאיכויות הווקליות והליריקליות יש להם את האומץ הגבוהה ביותר בסצינת ההיפ הופ במדינה ובכלל במוזיקה בארץ , תן לי לראות את סאב מופיעים בטירה טייבה או נצרת לעומת דאם שמופיעים ונותנים בראש מול קהל עויין שנרטעים מלראות ראפרים ערבים שזה משהו די חריג כאן . האומץ שלהם מאופיין בליריקה שלהם , הם מדברים על צרות חייהם על אמת חייהם ולא על מסיבות זיונים וכנופיות בלתי נראות מרמת אביב ג´ (מוכר לכם מאיפה שהוא ) . ושלא תבינו אותי לא נכון לדעתי סאב מייצג בכבוד ומוכר כמו שצריך תהיפהופ בארץ אבל אם כל הרכבי הראפ בארץ ישמעו אותו דבר כמוהו לא יהיה דבר מעניין ולראות מישהוא מדבר על המצב כמו שהוא באמת בשבילו אז חייבים לתת כבוד להרכב כזה

נראה לי שאחת הסיבות

המרכזיות לזה שסאב לא מופיע בטייבה זה שיש לו תכנון לעוד איזה כמה שנים לחיות, יש לך בכלל ספק אם יפגעו בו (או בכל יהודי אחר?) ערבים עוברים לי מול העיניים, וזה אולי משגע אותי, אבל לא אני ולא אף יהודי ייגע בהם סתם ככה רק בגלל שאנחנו יהודים. אני בטוחה שאם ייצא לי להסתובב יום אחד בכפר ערבי אני לא אצא משם חיה. אז למה שסאב, בתור בנאדם חושב, יופיע שם?! תפעיל קצת היגיון טיפה!!

rockninja

New member
יש הבדל גדול מאוד...

כשמגיע ראפר ערבי להופיע בישראל באיזורים יהודיים, אז האנשים מפחדים שיקרה להם משהו והדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות זה לצעוק "מוות לערבים!" או פשוט לא לבוא. עם סאב נגיד ילך להופיע באיזור ערבי אז הוא זה שיפחד כי יכולים לעשות לו לינץ´. זה ההבדל. הדמוקרטיה שלנו מגינה על תאמר, אבל זה לא הולך בככה בכיוון השני.

GISmo

New member
כן אבל גם אם הוא היה יכול

והלוואי והיה יכול ללכת שם ואני זוכר זמנים שבטיולים היו מסתובבים בכפר ערבי והיו מתייחסים אלייך יותר טוב בכל יישוב תיירותי אחר בכל מקרה הוא לא היה עושה את זה כי זה היה פוגע במסחריות שלו ומה שהיתכונתי בכך שטי אן ודאם מופיעים במקומות שלא נותנים להם כבוד זה בשביל להכניס להם בכוח מסר אחר, מסר שלא כל אחד יכול להתמודד איתו ולכבד אותו וזה מראה על אומץ שלהם

G l o b u s

New member
אני קונה מקורי-רק היפ הופ ציוני

וטי אן הוא.......לא...... אז.....צורבים......

chump

New member
חבורת גזענים קטנים וטפשים

אחת ולתמיד - אתם אוהבים היפ הופ או לזיין בשכל ? כי מבחינת המוזיקה TN הוא הראפר הכי טוב או לפחות בין השלושה הכי טובים בישראל\פלסטין וכל הפוליטיקה בעולם לא תשנה את זה. אז אם הפורום הזה הוא פורום מוזיקה שחורה ולא פורום גזענות בשקל אז RECOGNIZE ו RESPECT ראפר גדול וצאו מכל הדעות הקדומות שלכם. באמת עיצבנתם אותי הפעם

G l o b u s

New member
שמע אחי

אני לא גזען...ולדעתי טי אן דיי טוב...אם הייתי גיזען לא הייתי מנסה לשמוע אותו והתגובה שלי הייתה שונה... אני ישמור את דעתי עליו ועל השירים שלו לעצמי-למרות שהרמה שלו באמת גובהה אבל עדיין יש לי דיעה יש משהו שאני נגדו בשירים שלו.

DJ$upreme

New member
בקשר לטי אן ולכל הגזענים

טי אן הוא בקלות הראפר הכי פלורליסטי ופוליטי בארץ, הוא אנטי ממסדי ויוצא נגד השחיתות והצביעות של כוהני הדת והגנרלים באשר הם, ערבים או יהודים כאחת. מי שלא האזין אף פעם לטקסטים שלו יכול לזעוק חמא"ס עד מחר, אבל אם תקשיבו לו תגלו שלרוב הוא מדבר על הבעיות של המיעוט הערבי ישראלי בארץ (כמיליון איש בעלי זכויות, לפחות על הנייר, כמו כל אברהם, יצחק, או ווסילי שגרים כאן). בנוסף הוא מדבר גם על אחיו הפלסטינאים וזועק את זעקתם, תסכימו או לא תסכימו אבל זה בדיוק מה שציונים כמו ש"י 360 או רמדי עשו באנגלית מקנדה או ניו יורק, אז למה תאמר לא יכול לעשות את זה בעברית או ערבית מלוד? אם יש משהו שתאמר הוא לא, זה גזען. וחלק מכם ממש כן. אתם מוזמנים להביא שורות מהשירים שלו שמוכיחות ההפך, אבל נראה לי שאתם - אתם יודעים מי אתם - לא רוצים לשמוע אותו רק בגלל שהוא ערבי.

dresta

New member
סופרימו...

אתה לא צריך לדבר ברמזים, אני יודע שאתה מתכוון אליי...זה בסדר. ציפיתי שתצא נגדי עוד פעם, זה היה עניין של זמן. תגיד את זה מפורשות: דרסטה גזען! לפחות תהיה ישיר.

BIGO-G

New member
חח כמו קליינר והנאצים המעטים שלו

נואמים בתעמולת הבחירות עם תמונה של הרצל מעל הראש שלהם. הרצל מתהפך בקברו. ואתה לא גזען, אתה סתם טיפש. ואפס

dresta

New member
ואתה...

אתמול ראיתי אותך בתעמולה של מרץ...מוצץ לשריד? השתגעת? מינוס.

DJ$upreme

New member
כמו שכבר אמרתי בעבר

אני לא אסתיר את הדעות שלי, בדיוק כמו שאתה לא, אבל אני חייב לציין שהאמירה הזו שלי לא היתה אישית אלא כללית, בין היתר כי בשרשור הזה הובעו דעות לא מבוססות וחשודות בגזענות לפחות על ידי ארבעה אנשים. אבל אם אתה ממש חייב, אז כן, נראה לי שאתה גזען. אני מקווה שאני טועה ומתרשם מהודעות מוקצנות שלך בפורום, כאשר למען האמת אתה לא כזה - ואתה בהחלט יכול להיות ימני ולא גזען.

MחושגZ

New member
אני זוכר שפעם קראתי כתבה

בעיתון נוער כלשהו וגם DAM וגם MWR התראיינו וזה היה מפחיד... הם השוו בין חיילי צה"ל למחבלים הזדהו לגמריי עם הפלשתינאים ופשוט יצאו נגד מדינת ישראל זה זעזע אותי...

dresta

New member
אל תפחד...

אין מה לפחד מהם...הם סתם אפסים. ואם הם אמרו את זה אני מאחל להם מוות ביסורים.

חייבת עזרה!!!!!!

אני כאן בריב עם אחותי הגדולה היא אומרת שסיון הייתה חיה באמריקה? מאוד אודה לכל מי שיעזור לי!

למעלה