בקשר ל"השבט"!!!!!

**פצצה**

New member
בקשר ל"השבט"!!!!!

קודם אני יודעת שזה נשמע מוזר אבל אני רינת! אחותי מיכל אמרה שזה לא ממש התחום שלה ליהיות בפורום טלוויזיה או בכל פורום אחר! היא מעדיפה דברים אחרים! ולכן לא רציתי להזניח וגם כשגיליתי ש"השבט" חזר אז אני עוד יותר רוצה לחזור לפורום!!! אז קודם כל, כיף לחזור!!1 ועכשיו לעיניין של "השבט": מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני רואה את כל העונות של השבט אז יש לי כמה שאלות מסקרנות: 1) מתי בריי יתאהב באמבר? איך זה יקרה? 2) מתי ג´ק יפגוש את אלי? באיזו עונה? 3)כמה פרקים יש בכל עונה? 4)של מי התינוק של טרודי? 5) אני יודעת שאולי אתם טענו לי על השאלה הבא בצורה של "תחכי ותראי" אבל....האם אמבר תקנא בגלל שהיא תחשוב שהתינוק הוא של בריי? בתודה מרינת!

סמייילי

New member
אוקיי..../images/Emo58.gif

תשובות: 1.בריי ואמבר יהיו רציניים רק בעונה השלישית, בראשונה הוא משום מה מתעסק קצת עם סלין, לכי תביני. 2. ג´ק ואלי.. נדמה לי בעונה הראשונה. 3. 52 פרקים בערך של חצי שעה, אבל אל תתפסי אותי במילה. 4. התינוקת (!) של טרודי, הלוא היא בריידי המאמי, היא הבת של זוט\מרטין, שהוא גם אח של בריי. אבל טרודי מאוהבת בבריי, ובגלל זה היא קוראת לתינוקת בריידי - בריי+טרודי... 5. אמבר לא נראה לי שתקנא, אני לא חושבת שהיא תחשוב על זה בכלל, והיא גם לא רצינית עם בריי כרגע אגב, כל שאלות, על הסדרה או השחקנים, תרגישו חופשי לשאול אותי, אני מתה על הסדרה הזו.. ויש לי גם טונה תמונות, אם אתם רוצים. -סמיילי

-TaintedLove-

New member
../images/Emo58.gifתשובות...

1. בריי ואמבר רציניים כבר בעונה הראשונה. זה שהיא מתה
לו פתאום לא אומר כלום... 2. ג´ק ואלי
- בעונה ה2. רק אז היא מגיעה. 3. כמו שנאמר- 52 בערך... 4. כנ"ל על בריידי 5. אמבר יודעת שהתינוק לא שלו, אז היא לא תקנא... וחוץ מזה הם עוד לא בכזה שחב שהיא יכולה לקנות.

סמייילי

New member
וואלה

תגידי לירון, הפחדתי אותך או משהו? בל"ג בעומר נראית כאילו את מפחדת.. את מקליטה את הפרקים? -סמיילי

**פצצה**

New member
עוד משהו....../images/Emo58.gif

אוקיי אז לא הבנתי עוד משהו. למה הכוונה רציניים כבר בעונה הראשונה? ולמה הכוונה היא מתה לו? ולמה הכוונה היא יודעת שהתינוק לא שלו, כלומר מאיפה היא יודעת? ועוד משהו: אולי אני לא רואה טוב אבל נידמה לי שמישהי השבא ה"ארבה" היא אבוני??? אני מבקשת עוד פרטים בקשר לאמבר ובריי! תודה מראש רינת

Gloria_Nathan

New member
אוקיי ../images/Emo58.gif

אני לא ראיתי את כל העונה הראשונה אבל ממה שראיתי (ואני זוכרת) בריי הוא משום מה חביב הבנות (למרות שאני מוצאת אותו ממש ממש לא כזה!) ואחרי שיש לו את טרודי קצת, הוא עובר לסלין ואמבר מוצאת לו את סאשה. אחרי זה סאשה מתחפף (לא לפני שהוא ניסה לקחת את אמבר מהשבט) ואמבר ובריי מתחילים להיות ביחד. (מה שגורם לסלין לקבל אנורקסיה או בולימיה, לא זוכרת איזה). יש להם קצת בעיות עד שבסוף העונה הם מגיעים להר הנשר ושמה לקס רואה אותם רבים וצועק אליהם שכבר יהיו ביחד! הם מקבלים את העצה, אבל אז יש פיצוץ בניין שעל הר הנשר- סוף עונה. כמתחילה העונה השניה כום בטוחים שאמבר וזאנדרה מתו בפיצוץ. בריי ממשיך הלאה לדני (שלי היא נראית הכי מתאימה לו- שניהם מעצבנים ויותר מדי מוערכים). עונה שלישית- אני לא זכורת מי אבל איך שהו מצאו מישהי בשם איגל (יאנו נשר) שנראית באופן מוזר ממש כמו אמבר. גם שם קצת הפסקתי לעקוב אבל בעיקרון היא ובריי חוזרים להיות ביחד- ואמבר בהריון מבריי. וכן כרגע אבוני בלוקוס (ארבה), נראה לי בעונה השניה היא תצטרף למול-ראטס. ועוד שתי ההערות אחרונות: 1) לעו דמישהו נמאס שעכשיו זה הכל מין אופרת סבון של מי חבר של מי וכולם מתחתנים ונהיים בהריון וזה כבר לא מתעסק בבעיות של בני נוער? דיי! הם בקושי בני 20! 2) כתבתי פאנפיק לשבט! יאיי לי! הוא נמצא בפורום פאנפיקים בהודעה עם כותרת של משהו בסגנון "האם הגיע טורי לשים פיק?".

למעלה